• В разделах «Гараж» и «Бортовые журналы» для того, чтобы отфильтровать темы по вашему индексу кузова, вы можете просто нажать на него в начале любой соответствующей темы.
    Ребята! Есть огромная просьба - если создаете тему с вопросом в "Гараже", не ленитесь отписаться, как именно решилась проблема, что сделали и т.д.
    Только тогда наш "Гараж" станет реальной базой знаний!!

Проблема з задніми фанарями!!Хтось допоможе???

Klapan.Ok

Пользователь
Joined
May 23, 2020
Messages
25
Age
35
Страна
Украина
Город
Черновцы
Значить ситуація така....Вирішив поміняти собі лампочки ззаді....Звістно замовив на аліекспрес.....(До цього замовив комплект в салон) все чотко і гарно)))НУ і далі)ПРийшли мені лампи в задні фанарі.....Поміняв всі в задній двері,все окей!Гарно світять і все таке..ДОйшов до задніХ ФАР...Стопи заклав то ок)))Витягнув стандартні з фанарів заднього ходу....вставив діодні...І началась проблема.....Одразу вибило помилку на панелі...І лампочки не горіли...Думав вставлю старі ,і все буде ок....А Х*уй там плавав)))Так само не працююсть і помилка на панелі..Хто що думає з цього приводу?Знаю що поїду на сервіззззз і цю проблему приберуть за 5 хвилин))))А грошей спросять як за рідну маму))А і ще часом буває що парк тронік пікає як навіжений...Але то рідко..
 
Поставь старые и убери компом ошибку, тогда кмк заработает, наверно у новых ламп характеристики не подходят для мозгов машины.
 
А Х*уй там плавав)
Ще одна морфологічна ідіома в такому стилі на сторінках цього форуму - і хтось сам плавати піде. В бан. Домовились?

Так само не працююсть і помилка на панелі..
Автомобільна електроніка веде себе цілком логічно

Хто що думає з цього приводу?
Колхоз справа делікатна. Потрібно враховувати певні ризики та наслідки.
Знаю що поїду на сервіззззз і цю проблему приберуть за 5 хвилин)
Так і є
А грошей спросять як за рідну маму)
Тоді зробіть самі. Купіть адаптер та проведіть необхідні дії.
 
Back
Top