Продайте квартиру на Оболоні

Salafetnik

Пользователь
Joined
May 30, 2012
Messages
752
Город
Киев
Цікавить квартира від 100м2, бажано на Оболоні в р-ні від Московського мосту до вул. Прирічної, Тимошенко. :girl_witch:"Паркостоун" і "Парус" - не цікавлять.:thank_you2: Стан значення не має, обов"язкова умова - гарний вигляд з вікна і поверховість не нижче 8-9. Реальний покупець:dirol:
 
Цікавить квартира від 100м2,

В старом жилом фонде 100 м2, квартир практически не существует, тем более в панельках 70-90 годов, даже 4к в серии АППС люкс имеет 83 квадрата.
Разве что из 2 квартир одну слепили.

гарний вигляд з вікна і поверховість не нижче 8-9.

Так это только с Оболонских Липок "гарний вигляд", с остальных панелек виды УГ)))


Так что только:biggrin:

"Паркостоун" і "Парус"
 
Дякую, RAI! ;) Там ще є такий ЖК "Оазис", в ньому можливі варіанти. :scratch_one-s_head:Внесу маленькі зміни: площа-від 120м2, Якщо Героїв Сталінграду - то тільки права сторона, ближче до набережної.
 
Камради! Продайте квартирку хорошій людині;)
 
Дякую, ValerjAN ! Практично все що там є - вже бачили:( То дорого, то не подобається, то низько :dash3:
 
Ну у багатих свої причуди:biggrin: (звісно я шуткую);)
 
Будет проще, если огласите Ваш бюджет и валюту, в которой рассчитываете приобретать квартиру? (в нынешних условиях кол****ия курса это таки важно)...:)
 
Бюджет не мій, шановний VIKTORIUS - клієнта, я тільки скромний рієлтор:blush: Валюта в бакінських, в гривнях тільки ціну пишуть, Ви ж самі знаєте.;) Якщо є цікава пропозиція - буду вельми вдячний, можна писати в приват.:thank_you2:
 
Back
Top