VTLK
Пользователь
- Повідомлення
- 250
- Страна
- Украина
- Город
- Ивано-Франковск
Не давно став власником е34,тому не дуже розбираюся, сьогодні побачив, що не вистачає одного реле, підскажіть що за реле повинно там бути, можливо реле птф но я можу помилятися
Переглянути вкладення 414879
Друге питання, при відкриванні дверей не включається підсвітка салона, зняв центральний плафон, і один дріт (коричневий з синіми полосами) був від*єднаний, від чого він і куди повинен підключатися
Ось цей дріт
Переглянути вкладення 414882
Ось фото самого плафона
Переглянути вкладення 414883
Також знімав карту дверей передню водійську для заміни кліпсів, і побачив від*єднані фішки, при цьому працює електоросклопідйомник і регулювання бокових дзеркал (по він коду є підігрів лічинки замка ), від чого вони?
Переглянути вкладення 414884
Переглянути вкладення 414885
Буду вдячний за будь-яку інформацію!!
Переглянути вкладення 414879
Друге питання, при відкриванні дверей не включається підсвітка салона, зняв центральний плафон, і один дріт (коричневий з синіми полосами) був від*єднаний, від чого він і куди повинен підключатися
Ось цей дріт
Переглянути вкладення 414882
Ось фото самого плафона
Переглянути вкладення 414883
Також знімав карту дверей передню водійську для заміни кліпсів, і побачив від*єднані фішки, при цьому працює електоросклопідйомник і регулювання бокових дзеркал (по він коду є підігрів лічинки замка ), від чого вони?
Переглянути вкладення 414884
Переглянути вкладення 414885
Буду вдячний за будь-яку інформацію!!