• В разделах «Гараж» и «Бортовые журналы» для того, чтобы отфильтровать темы по вашему индексу кузова, вы можете просто нажать на него в начале любой соответствующей темы.
    Ребята! Есть огромная просьба - если создаете тему с вопросом в "Гараже", не ленитесь отписаться, как именно решилась проблема, что сделали и т.д.
    Только тогда наш "Гараж" станет реальной базой знаний!!

Реле + плафон салона

VTLK

Пользователь
Joined
Oct 25, 2013
Messages
250
Страна
Украина
Город
Ивано-Франковск
Не давно став власником е34,тому не дуже розбираюся, сьогодні побачив, що не вистачає одного реле, підскажіть що за реле повинно там бути, можливо реле птф но я можу помилятися
View attachment 414879
Друге питання, при відкриванні дверей не включається підсвітка салона, зняв центральний плафон, і один дріт (коричневий з синіми полосами) був від*єднаний, від чого він і куди повинен підключатися
Ось цей дріт
View attachment 414882

Ось фото самого плафона
View attachment 414883

Також знімав карту дверей передню водійську для заміни кліпсів, і побачив від*єднані фішки, при цьому працює електоросклопідйомник і регулювання бокових дзеркал (по він коду є підігрів лічинки замка ), від чого вони?
View attachment 414884

View attachment 414885


Буду вдячний за будь-яку інформацію!!
 
http://automn.ru/bmw-5-e34/bmw-46379-10.m_id-6667.m_id2-6668.html по реле,
Посмотри по комплектации какая подсветка салона простая или индивидуал может наколхозил кто то.
http://automn.ru/bmw-5-e34/bmw-46549-10.m_id-6714.m_id2-.html но насколько видно по плафону то провод оторван вроде + от центральной лампы открой отражатель посмотри. Вся система управляется минусом , а плюс должен быть постоянный.Всего приходит 4 провода:
+ постоянный
- постоянный
- от блока комфорта под задним сиденьем
и провод на задние боковые плафоны.
 
Last edited:
ksyhatayson Підсвітка салона по Vin-проста, но підсвітка зараз individual! Все працює крім одного: коли відкриваєш двері не включається підсвітка салону.
 
Last edited:
на е34 практично все керюється блоками управління,підсвітка салону-через блок під заднім сидінням..так от,коли він бачить що довго відкрита дверка,світло відключається саме через ~ 15 хвилин ,і не вмикнеться до закриття\відкриття дверки,також таке може бути якщо відключений кінцевик на кузові,продивись спочатку чи підключені кінцевики,і чи працюють вони,я робив це так-сидіння зняли.відкрили всі дверцята.один соїть з однієї сторони,я з іншої,він натиснув на 2 концевика,і я натиснув з своєї,має пролунати звук щолчка від релє,з блока під сідушкою,його не було,причиною у нас було-після перефарбування люди не підключили ні один кінцевик..
PS-якщо у тебе LOW комплектація,то може там все примітивніше..і під сідушкою ти нічого не знайдеш..я з такими е34 діла не мав..
 
Две фишки, желтая и белая возле ЦЗ на подогрев личинки, дотяжку стекол и все такое должны быть по идее.
 
Back
Top