Тесты автомобилей BMW

bmw750il

Пользователь
Joined
Nov 12, 2011
Messages
875
Страна
Украина
Город
Луганск
Пару месяцев назад как раз читал эту статью. И наверное именно она склонила меня от F10 2.0d к F25 2.0d, что я и купил. Всё в общем так как пишут. Но честно говоря не всё там так уж гладко и хорошо...
(мокутс миовс тисеб отсорп акйерорткелэ яанабё)
 
П
(мокутс миовс тисеб отсорп акйерорткелэ яанабё)

:biggrin:


А если серьезно, с новья прям стучит?
 
:biggrin:


А если серьезно, с новья прям стучит?

Я покупал не новую, я приганял с Германии. Но перелопатив интернет, начитался что стучит у кого с 15т.км, у кого с 20т.км, а у кого даже с 5т.км пробега. На Ф25 (к примеру) БМВ усовершенствовала её за четыре года - восемь раз! (семь предыдущих без результатно, по восьмому - время покажет. Если закончилась гарантия - цена вопроса у ОД около 2000 евро :( ).
 
:facepalm:

Вспомнил форсунки N63....
 
:facepalm:
Вспомнил форсунки N63....
В N12/N16 натяжитель цепи 6 раз! меняли. Элементарный натяжитель:shok:
 
Порадую себя :) :

[video=youtube_share;YIepCc_vQDc]http://youtu.be/YIepCc_vQDc[/video]
 
Привіт, усім:friends: Не знаю в яку тему писати, тому вибачте якщо щось не так;) Так трапилось що я майже рік як зареєструвався і читаю переписку. Точно можу сказати ви велика сім'я! Перш ніж звернутися за допомогою, розкажу все з початку. В далекому 1988р мій родич пригнав собі BMW, правда не пам'ятаю яка саме модель;) Саме той день став вирішальним у виборі марки авто на все життя. Життя рухалось і роки йшли, мінялися автівки, а в душі я чекав коли зможу здійснити мрію, купити bmw. Адже прекрасно розумів що купивши bmw у мене мають бути кошти щоб її утримувати по експлуатації. І цей час прийшов:bayan: буквально через два-три місяці я нарешті куплятиму супер авто BMW :party: Та є одна проблемка:( Пів року я лажу по гуглі, ютюбі, нашому форумі, і у мене вже плавляться мозги!! З самого початку для мене існувала 5 модель та через наші дороги, змінив погляд в сторону Х5. І от сталася проблемка черпаючи інфу про Х5 Е70 8ступ., мені паралельно сподобався Х6 Е71 рест.,Я як водій люблю комфорт але не забуваю про драйв. Яку автівку брати не знаю, в голові каша((( Єдине що мені толково порадили, це проїхатися на них, можливо тоді вибір буде легший. Допоможіть будь-ласка, може хто цінною порадою, а може хтось може дати проїхатися на цих моделях. Я живу за 100км від Житомира, Хмельницького, Рівного. Можу приїхати якщо хтось відгукнеться. Дякую усім.
 
Нашёл такой занимательный тест в немецком журнале "Auto motor und sport" за 1990год.

 
Back
Top