volodimir07
Пользователь
- Повідомлення
- 1,121
- Вік
- 46
- Город
- Донецк
25436 :bayan:
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Президент Петро Порошенко заявив, що за його даними, вільне носіння зброї підтримують лише 11% українців. Про це він заявив в інтерв'ю українським телеканалам.
Відповідаючи на питання щодо петиції про легалізацію зброї, він зазначив, що підписанти петиції - це ще не все суспільство.
"Я гаряче підтримую механізм петицій, але це ще не воля народу. Це привертання уваги", - зазначив президент.
За його даними, вільне носіння зброї підтримують лише 11% українців, а 82% - не підтримують.
"Безумовно, моя точка зору збігається з точкою зору 82% українців," - зазначив він.
"Я не підтримую тих, хто бажає ходити по вулицях зі зброєю, дестабілізуючи таким чином ситуацію, в містах, далеких від зони проведення АТО. Бажаєте використовувати зброю - прошу волонтером, добровольцем, у військкомат, пройдете курс навчання, пройдете тестування .... У нас зараз дуже важлива функція оборони країни. І сьогодні, як ніколи ви там потрібні. Ви хочете використовувати зброю проти мирних громадян? Ми не дамо цього робити. І ви будете притягнуті до відповідальності ", - підкреслив президент.
http://zbroya.info - это сайт откуда информация
Закон о легализации оружия - это реальная демонстрация понимания справедливости и равенства прав граждан перед законом.
Автор: Юрий Бутусов
Ну вот я, например, противник, и при этом никаких темных дел за собой не замечал. Да и в силовых структурах не работаю.Противники легализации оружия - это теневые дельцы в погонах из силовых структур, для которых монополия на оружие, на выдачу оружия и на применение силы - это единственный доступный ограниченным мозгам бизнес.
Сторонники легализации оружия - свободные граждане, которые в отличие от чиновников, в случае опасности идут за Родину в бой.
Всем спасибо, все соснули.
А надо еще раз петицию написать. Судя по продолжению данной темы соснули не все :biggrin: не всем досталось? :biggrin: