Файне місто Тернопіль

AC_CHANGE

Пользователь
Повідомлення
196
Вік
33
Город
Киев
На выходных был в гостях в Тернополе, осталось очень много позитивных впечатлений от города, захотелось поделиться.
П.С. Описание будет на украинском, а то не передать всей полноты ощущений..)

Перше, що вразило - це величезне озеро в центрі міста. Але ще більше отримуєш задоволення, коли дізнаєшся, що саме на ньому в Україні проходить powerboat fest.

Файне місто Тер&#1.jpg

Файне місто Тер&#1.jpg

Файне місто Тер&#1.jpg

Всі безхатні собаки мають в вусі жовту мітку, як у домашньої худоби в селах.

Файне місто Тер&#1.jpg

Місто дуже чисте. Або прибирають систематично, а може просто не смітять.

Файне місто Тер&#1.jpg

Файне місто Тер&#1.jpg

В Тернополі дуже багато БМВ в гарному стані.

Файне місто Тер&#1.jpg

Файне місто Тер&#1.jpg

І не тільки БМВ

Файне місто Тер&#1.jpg

Архітектура і пам'ятки це окрема тема, але найбільше враження від цих двох екземплярів.

Файне місто Тер&#1.jpg

Файне місто Тер&#1.jpg

Також були в закладі "старий млин" з прекрасним інтер'єром і обслуговуванням.

Файне місто Тер&#1.jpg

Файне місто Тер&#1.jpg

Файне місто Тер&#1.jpg

Природа на тернопільщині мирно співіснує з людьми.

Файне місто Тер&#1.jpg

Файне місто Тер&#1.jpg

Файне місто Тер&#1.jpg

Файне місто Тер&#1.jpg

Дуже красиве місто, не залишило жодного негативного відголоску. З задоволенням приїду туди знову.

Останнє редагування:
Був. Файне мiсто. ))
[video=youtube;d_EKAg6SVsw]http://www.youtube.com/watch?v=d_EKAg6SVsw[/video]

+100%
Я тоже когда побывал в этом городе, был скажем, легко, шокирован! Было ощущение, вроде я в другой стране. Чисто, красиво. С собаками тоже был очень удивлен. Та и люди там приятные. Я даже с удовольствием полностью говорил на украинском языке. А как их интересно слушать))) короче тоже было и есть много положительных впечатлений, хотя это было года 2-2.5 назад. С удовольствием поеду еще раз!

Файне )

как там сейчас с дорогами ?

Хорошие..)) Общался, говорят достаточно недавно сделали..)) До этого катакомбы были..))

Буду їхати у Львів через Тернопіль

Сделали в Тернополе, а как до Тернополя не знаю, на поезде ездил.

Головне по росiйськи не говорити там, можуть вбити))

Мне тоже многие западноукраинские города понравились, почти все объездил.
А про собак вообще приятно удивлен, неужели это Украина...

Вы вкурсе что озеро в Тернополе искуственно создано, там болота были

Файне )

как там сейчас с дорогами ?

только вернулся с коммандировки.
Житомир-Староконстантинов дорога узкая и плохая. но впринципе можно ехать. говорят лучше ехать через Бердичев. Хмельницкий - Тернополь дорогу сделали более и менее. ехать можно

брехня. никто не вбив.. нормальные приветливые люди. похоже РФ пропоганды пересмотрели.
Азирова с ево мовай давно б уже вбили если на то пошло...

приємно таке читати чьорт поб'єрі:biggrin:
якось і не помічаєш все це проживаючи поруч..
центральну частину міста дійсно привели в порядок за останні кілька років : облаштували алеї, відреставрували фонтани та фасади, встановили приємне освітлення, перестелили бруківку і т.д.
щоправда парки, яких у нас досить багато, не альо! я б і не знав, якби практично все минуле літо не відкатав на класному вєліку - Макс ака UNK1ND привіт;) я вже доречі навесні зібрався карбоновий брати)
дороги підшаманили до рівня "терпимо", а під'їзні шляхи до міста жахливі!
це якась провокація від україноросійськобілоруськоволинськоговорящих:biggrin:
Вы вкурсе что озеро в Тернополе искуственно создано, там болота были
так, саме тому правильніше говорити Тернопільський став)
Мне тоже многие западноукраинские города понравились
по атмосфері подобаються Львів,Трускавець, Кам'янець-Подільський та і на Закарпатті прикольно)
зі. хто зібрався в гості може свиснути в приват - зустрінем, нагодуєм та зігрієм:biggrin:

хто зібрався в гості може свиснути в приват - зустрінем, нагодуєм та зігрієм:biggrin:

О! где ж вы были… тоько приехал. Был в Житомир, Хмельницкий Тернополь, Черновцы, Ивано-франковск, Ужгород, Мукачево, Львов, Ровно…2100км +-
кому интеренсо по состоянию дорог – спрашивайте.

Рекомендую гостиницы – «Галичина» в Тернополе.
«Олимп» в Ужгороде вообще бомба.
«Буковина» в Черновцах понравился меньше но близко к центру.
«Жорож» во Львове – ник коем случае.. номера с удобствами на коридоре должны и стоить соотв….

Ну не знаю... ехал в карпаты в конце мая, проезжал через Тернополь... мне вся Тернопольская область показалась АДОМ в плане дорог

Ну не знаю... ехал в карпаты в конце мая, проезжал через Тернополь... мне вся Тернопольская область показалась АДОМ в плане дорог

видел много подлатанного когда ехал. Думаю сделали за лето.. ну сделали это громко.. но колеса не оставишь уже если завтыкаешь ненароком..

Я учился 5 лет в Тернополе, это было 6 лет назад. И действительно за 6 лет город очень изменился в лучшую сторону.

Смотрю тут командировочников много есть :))
Сам сегодня вернулся из двухдневных гастролей Ровно-Луцк-Тернополь-Хмельницкий.
Может организуемся как то и вместе ездить будем? :D

Перше, що вразило - це величезне озеро в центрі міста. Але ще більше отримуєш задоволення, колі дізнаєшся, що саме на ньому в Україні проходить
Яновича?

Я так розумію, це прикол.
Теж люблю розказувати, що в Західній Україні всі з кулеметами ходять.

Останнє редагування:
ага, и кое-где поезда до сих пор под откос пускаем :)

Анекдот в тему:

Забрів москаль у Закарпаття, якось. Загубився в лісі. Дивиться – старий дід блукає. Думає, притворюсь українцем, бо інакше вб’є. Підходить і питає: “Діду, а де у Вас тут найближча останівка?”
Дід: “Найближча зупинка за два кілометри звідси, але ти, москалю, вже приїхав”.

А взагалі, приємно читати позитивні відгуки про своє маленьке місто) Від себе - дякую! Підняли настрій)

волинськоговорящих
Це ще що означає? Ви вважаєте, що на тернопільщині розмовляють справжньою чистою українською мовою? Попахує пихатістю, властивою більше львів"янам.

останній раз у Тернополі був у 1990 році (жив тоді у Херсонській обл.), привіз з собою мідний Тризуб (на підставці у вигляді кубку десь 30 см заввишки), кокарду тризуб і жовто-блакитний прапор, десь сотню листівок "За вільну Україну". А взагалі то їздив за "мальвінами".

це також жарт) доречі, чому ви виділили лише частину епітету?
на абсолютну чистоту мови не претендую, проте намагаюся останнім часом зі всіх сил позбутися суржика..
зі. думаю ,що ніхто з вашої області не сперечатиметься, що якщо узагальнити, то кількість находу видуманих слів та "пронансіейшинів" у вас буде безумовно вищою.. в рази))

Назад
Зверху