Хай тек ништяки управляемые с iOS

• Автор теми Автор теми GeScorpion
  • Дата створення Дата створення
До 2012 года было 200 евро и с 2012 года 300 евро.

Митний Кодекс Украіни, Стаття 234. Оподаткування митними платежами товарів, що переміщуються (пересилаються) у міжнародних поштових та експрес-відправленнях

1. Товари (за винятком підакцизних), що переміщуються (пересилаються) на адресу одного одержувача (юридичної або фізичної особи) в одній депеші від одного відправника у міжнародних поштових відправленнях, на адресу одного одержувача (юридичної або фізичної особи) протягом однієї доби у міжнародних експрес-відправленнях, якщо їх фактурна вартість не перевищує еквівалент 300 євро, не є об’єктом оподаткування митними платежами.
2. Товари, що переміщуються (пересилаються) на адресу одного одержувача (юридичної або фізичної особи) в одній депеші від одного відправника у міжнародних поштових відправленнях, на адресу одного одержувача (юридичної або фізичної особи) протягом однієї доби у міжнародних експрес-відправленнях, якщо їх фактурна вартість перевищує еквівалент 300 євро, оподатковуються митом відповідно до цього Кодексу та податком на додану вартість відповідно до Податкового кодексу України.

Взято тут

ну написали тобі 300 євро! що незрозумілого)
от невгамовний:biggrin:

ну написали тобі 300 євро! що незрозумілого)
от невгамовний:biggrin:
Потому, что в прошлом году я заказал на 210 долларов и взяли исходя из того, что выше 200 долларов. И законы им пофигу, мол подавайте в суд. А мне тут тыкают какой у нас закон и посылання дают хреновы теоретики которые булавку себе с ибея бояться заказать.

А мне тут тыкают какой у нас закон и посылання дают хреновы теоретики которые булавку себе с ибея бояться заказать.

Это обо всех или только о Валике?
Просто можно и по eBay-ю померяться письками. :biggrin:

Это обо всех или только о Валике?
Просто можно и по eBay-ю померяться письками. :biggrin:
Только о Валике. Дело в том, что они часто густо берут цену не ту, что заявлена в Buy it now а ту, что сами считают правильной, я так покупал SAS винты по 35у.е. 146ки, это целая история была их забрать потому, что ребята уперлись и решили, что диски стоят по 300у.е. каждый...

А любой аксессуар для iPhone/iPad? Если он завозился в Украину эти ублюдки тут же вытянут из тебя душу потому, что у них записано.

Ситуация с Валиком очень простая, он живет в процветающей Европейской стране с НЕБОЛЬШИМИ проблемами из-за Русскоговорящих. я его видел в реале, не плохой парень с полностью выполосканными мозгами, более того он жестко уверен, что они выполосканы у всех, кто думает иначе чем он. Пройдет со временем, но пока что это ж все еще как-то пережить нужно, вот и не выдерживаю периодически...

Володя, не будь Васьою!
мені в місяць по 15 посилок приходить, так що теоретик хрєнов у даному питанні ТИ!:biggrin:
зі. так ціна вказується в інвойсі! які проблеми?

Только о Валике. Дело в том, что они часто густо берут цену не ту, что заявлена в Buy it now а ту, что сами считают правильной, я так покупал SAS винты по 35у.е. 146ки, это целая история была их забрать потому, что ребята уперлись и решили, что диски стоят по 300у.е. каждый...

Ну тогда понятно. Никогда пока еще не попадал в такую ситуацию. Я всегда прошу продавца указывать, что это подарок - писать Gift (правда не знаю помогает это или нет, но на всякий случай прошу). На eBay уже с 2005 года, 100% Feedback и Score 154.

Володя, не будь Васьою!
мені в місяць по 15 посилок приходить, так що теоретик хрєнов у даному питанні ТИ!:biggrin:
15 посылок? И все до 200 долларов или 300 Евро и дают забрать пачкой? И наверное квоты нету на объем :) А расскажи как ты построил летающий корабль или еще какую-нибудь другую сказку.

Ну тогда понятно. Никогда пока еще не попадал в такую ситуацию. Я всегда прошу продавца указывать, что это подарок - писать Gift (правда не знаю помогает это или нет, но на всякий случай прошу). На eBay уже с 2005 года, 100% Feedback и Score 154.
Опыт подсказывает, что проще тягать через ресурсы где люди выделено этим занимаются, как минимум меньше гемора и они отвечают за бабло.

Потому, что в прошлом году я заказал на 210 долларов и взяли исходя из того, что выше 200 долларов. И законы им пофигу, мол подавайте в суд. А мне тут тыкают какой у нас закон и посылання дают хреновы теоретики которые булавку себе с ибея бояться заказать.

ги ги....ще одне позачергове підтвердження того, що Скорпіон - ба-ла-бол

Знав би ти скільки за останні пів року я всього розмитнив. Задумався б тоді хто з нас більший теоретик.

Конкретно по справі. Один з моїх шефів придбав собі авто в жовтні місяці закордоном, довге купе об'ємом 6208 кубів. Так от до машини додавався комплект коліс зимових на 19". Одне колесо в багажник влізло, 3 довелось пересилати кур'єрської поштою. Так от в декларації вказана сума була 300 євро. Так єдина проблема була в тому, зо треба було вказати суму або 299 або 301 євро, бо межа митного очищення якраз 300 євро, так довелось витратити на 20 хв більше доводячи що колеса йдуть у власне користування. В іншому випадку я заплатив би ("декларована вартість" - 300 євро)* (0.2(пдв)+0.1(митний тариф для фізичних осіб)).
Коротше кажучи, заплатив би 30% від різниці між декларованою вартістю и 300 євро. (630євро-300євро)*0,3= 99 євро

А те, що з тебе у 2012 році здерли митне очищенні 2011 року - це якась VIP послуга :biggrin:, звичайні люди до 300 євро нічого не розмитнювали:dirol:

З тебе 50 грн на рахунок за коротеньке роз'яснення.

Останнє редагування:
про відділ тарифів - окрема справа. Тут вже як пощастить, але воювати можна, головне знати як.

На митниці є деякі правила, які не варто порушувати. І тоді всі будуть задоволені.

ги ги....ще одне позачергове підтвердження того, що Скорпіон - ба-ла-бол

Знав би ти скільки за останні пів року я всього розмитнив. Задумався б тоді хто з нас більший теоретик.

Конкретно по справі. Один з моїх шефів придбав собі авто в жовтні місяці закордоном, довге купе об'ємом 6208 кубів. Так от до машини додавався комплект коліс зимових на 19". Одне колесо в багажник влізло, 3 довелось пересилати кур'єрської поштою. Так от в декларації вказана сума була 300 євро. Так єдина проблема була в тому, зо треба було вказати суму або 299 або 301 євро, бо межа митного очищення якраз 300 євро, так довелось витратити на 20 хв більше доводячи що колеса йдуть у власне користування. В іншому випадку я заплатив би ("декларована вартість" - 300 євро)* (0.2(пдв)+0.1(митний тариф для фізичних осіб)).

А те, що з тебе у 2012 році здерли митне очищенні 2011 року - це якась VIP послуга :biggrin:, звичайні люди до 300 євро нічого не розмитнювали:dirol:

З тебе 50 грн на рахунок за коротеньке роз'яснення.
Валик, если я возьму с тебя денег за прояснения всего того, что мне пришлось тебе разъяснять, ты офигеешь :)

Теперь еще раз, ты три колеса, весом более 20кг смог перевезти за 300 евро, при их реальной стоимости? При этом сервер 2010 года ценой в 199у.е. нужно завозить за 500у.е. при весе 19кг! Ну очень интересно.

в квоту ще не вперався ніяку! 15 це навскидку , коли більше ,коли менше.
в основному дружина фігню всяку купує там косметику,шмотки ,подарунки друзям.
але проскакують і годинники по 1-2к, автозвук товаришу зібрав давєча на 10000юесде))
кораблик як побудую,то тебе покличу зацінити обов'язково !
разом з Валіком:biggrin:

Валик, если я возьму с тебя денег за прояснения всего того, что мне пришлось тебе разъяснять, ты офигеешь :)

Теперь еще раз, ты три колеса, весом более 20кг смог перевезти за 300 евро, при их реальной стоимости? При этом сервер 2010 года ценой в 199у.е. нужно завозить за 500у.е. при весе 19кг! Ну очень интересно.

А про доставку мова не йшла, вона сплачувалась окремо. Вже не пам'ятаю скільки, але був палет з 3-ма колесами вагою під 100 кг.

Знав би ти про таку штуку, як розмитнення по вазі.....)))) ти б здивувався б що твій сервак можна було розмитнити десь за вп'ятеро меншу ціну)))

Знав би ти про таку штуку, як розмитнення по вазі.....)))) ти б здивувався б що твій сервак можна було розмитнити десь за вп'ятеро меншу ціну)))
Валик, я тебе говорю о посылках до 200 долларов которые ты не оплачиваешь по весу. Все, что идет дальше, идет по принципу растаможки так же как если бы ты ехал из ЕС в Украину.

Валик, я тебе говорю о посылках до 200 долларов которые ты не оплачиваешь по весу. Все, что идет дальше, идет по принципу растаможки так же как если бы ты ехал из ЕС в Украину.

До останнього посту я саме про це і вів мову.

Валик, ты не платишь НИЧЕГО при стоимости 200 баксов понимаешь? Если ты платишь за вес, материал или еще что-то то это уже не 200 баксов.

здається ти щось не второпав. взаглі то з 2012 роки сплачуєш НІЧОГО при вартості до 300Є. Хіба що за доставку, якщо вона була за твій кошт.

Далі даю те, що надрукував трохи раніше

Підведемо висновок. Якщо ти ввозиш щось сюди вартістю ДО 300 євро то держ.мито не сплачуєш. Якщо вартість перевищу є цю сумму, то далі все йде за такою схемою. Наприклад. Везеш ти щось вартістю 1200 євро. Від цієї суми віднімають 300 євро і потім вираховують митні платежі. А це 20% пдв та 10% стандартне мито для фізичних осіб. Якщо доставка була за твій кошт, то до початкової вартості ще додаємо вартість доставки до митного кордону України.
От і вся магія.
Якщо з тебе здерли державне мито за інвойсну вартість до 300Є - нехай тоді дають митну декларацію.

здається ти щось не второпав. взаглі то з 2012 роки сплачуєш НІЧОГО при вартості до 300Є. Хіба що за доставку, якщо вона була за твій кошт.
Валик, ты тупой? я тебе объясняю:

Сервер стоит на ebay в строчке buy it now например 200 баксов, ты ничего не должен платить за его доставку, даже при весе 19кг. Но у таможенников есть книжка по которой они могут определить ЧТО ИМЕННО ЭТО ЗА СЕРВЕР и доказывать тебе, что он стоит не столько сколько ты ЗАПЛАТИЛ, а дороже!!! Это как бы ты вез Е34 и платил за неё 500 баксов, а тебе бы говорили, что она реально стоит 6000 и плати не с 500 а с 6000! Та же ситуация с iPhone/iPad он может стоить ТАМ в строчке BUY IT NOW хоть 10 долларов, но ТАМОЖЕННИКИ будут доказывать, что он стоит 1200у.е. и ты платишь не только BUY IT NOW+SHIPPING который платишь обычно, а 1200 - то, что ты оплатил в штаты = сумма с которой ты платишь то, что ты написал ниже 20% НДС и 10% пошлину.

Если ты покупаешь Б/У! То вся эта сказка действительно становится былью, но опять же, не дай Бог это б/у масвоок, начинается старая песня..

А вообще давай ты мне будешь возить товары с ебея +3% к строчке buy it now + Shipping, готов?

про відділ тарифів - окрема справа. Тут вже як пощастить, але воювати можна, головне знати як.

На митниці є деякі правила, які не варто порушувати. І тоді всі будуть задоволені.

Оскаржити тарифну вартість можливо, але в досить окремих випадках і в досить незначних рамках.

А що ти хтів? Що б завести Айфон вартістю 630 уе за вартість 200? Нехай тоді відправляють як китайську підробку. А взагалі відділ тарифів завжди намагається виставити НАЙВИЩУ вартість, за яку був ввезений схожий, або аналогічний товар.

Оскаржити тарифну вартість можливо, але в досить окремих випадках і в досить незначних рамках.

А що ти хтів? Що б завести Айфон вартістю 630 уе за вартість 200? Нехай тоді відправляють як китайську підробку. А взагалі відділ тарифів завжди намагається виставити НАЙВИЩУ вартість, за яку був ввезений схожий, або аналогічний товар.
Продукция которая нормально стоит, продолжает НОРМАЛЬНО стоить даже если она БУ и это проблема...

тепер я підсумую)
300 євро,а не 200!
ти знову програв.. 2 раз за останні 3 дні.
тривожна тенденція для такого всезнаючого :biggrin:

[video=youtube;oWu9TFJjHaM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oWu9TFJjHaM[/video] будущее все ближе :)

щось автор відцурався від своєї теми,мабуть,запрацювався...
підніму цікавим ніштяком http://habrahabr.ru/post/172309/
future is now!:)

Automatic Link brings your car’s on-board diagnostics to the iPhone, available for preorder now

Назад
Зверху