Цікаве і свіже в продажі

• Автор теми Автор теми pavlja
  • Дата створення Дата створення
мне ежедневно рассылка приходит на имейл с сотней машин - свіже - выкладывать ссылки тоже? :)

Останнє редагування:
очень смишно) не хочу щоб мене забанили,але хто мову забуває-того Бог карає....

заправляйте свої БМВ і п...їдьте в Росію і там коверкайте свій "язик"...

pavlja,
чому ти зажурився :) тут всі чудово розмовляють и розуміють рідну мову.. просто спілкуються тією, якою зручніше...

справа в тому, що сенс цієї теми був з самого початку сумнівний і незрозумілий.. якщо хтось шукає собі авто, то він щоденно проводить моніторинг усіх автосайтів на предмет наявності потрібного автомобіля у продажу.. я коли шукав авто, то кожен день по декілька разів на протязі 6 місяців проглядав усі авто-пошукові сайти з цікавими мені параметрами автомобіля... і аж ніяк не чекав, що хтось мені пальцем ткне на потрібне мені авто..

Останнє редагування:
ідіть всі лісом))
модератор закрийте будь ласка цю тему,щоб в багатьох жовч не витікала через одне місце:bayan:

боюсь за такие выражения в сторону форумчан модератор может закрыть тему вместе с топикстартером...

це стосувалося тих хто дуже Ярослав!(типу 2 гривні)

Треба збирати(я маю на увазi грошi) шукати й перемогати,а не робити винними тих людей,котрi вiдгукнулись на цю тему i щось порадили,ми не обирали ту краiну,в котрiй живемо i ту владу,котра робить наше життя "краще"

добре)бо вже вийшов винним,що з мене тут кепкують)

....та чомуж кепкують,твоя тема займае перше м1сце,за к1льк1стю перегляд1в !!!

sywer,тільки не кажіть ,що фігня машини,або купити хлам за 10000))):biggrin:

ничего не понял..

тройку туринговую ту я видел на АвтоЮа.. хороший экземпляр, там вон уже все слюнами захлебнулись.. но им не суждено ездить на таких авто, они лучше купят за 40К новую лушпайку, зато будет "новая" из салона..
но за тот бюджет как стоит та тройка - я купил Х5.

ніц,проїхали)

заправляйте свої БМВ і п...їдьте в Росію і там коверкайте свій "язик"...
я в каком месте я его коверкал?) у меня укр раскладки на клавиатуре нет, поэтому я написал твои фразы на рус раскладке. Какие проблемы?
и при чем тут ехать в Россию?

я в каком месте я его коверкал?) у меня укр раскладки на клавиатуре нет, поэтому я написал твои фразы на рус раскладке. Какие проблемы?
и при чем тут ехать в Россию?
я зрозумыв,шо ти шутнык!!!

а я в очередной раз убедился, что за западной у некоторых какая то русофобия
Их понять даже можно...Но нам-то от этого не легче, хотя мне лично-без разницы)
...пожалуй, завтра мотнусь, погляжу-стОит ли брать или гнилье по завышенной цене:rofl:

О_о зробили з мене русофоба):biggrin:

дуже))))

цикавый и главное свежий биток:biggrin:

так,ще й за кошти що в мене)може порадите мені його)

бери конечно. Куры нестись будут

Назад
Зверху