• В разделах «Гараж» и «Бортовые журналы» для того, чтобы отфильтровать темы по вашему индексу кузова, вы можете просто нажать на него в начале любой соответствующей темы.
    Ребята! Есть огромная просьба - если создаете тему с вопросом в "Гараже", не ленитесь отписаться, как именно решилась проблема, что сделали и т.д.
    Только тогда наш "Гараж" станет реальной базой знаний!!

[ E32/34 ] Щітки моторчика пічки

Nazgul

Пользователь
Joined
Nov 14, 2011
Messages
1,521
Age
107
Страна
Украина
Город
Ахтырка
Доброго дня.
Підкажіть, які є варіанти заміни щіток моторчика пічки на кліматі Бехр?
Гугл настирливо підсовує варіант колхозу
https://www.drive2.ru/l/7806519/
Може в когось є розміри рідних щіток, аби купити до того, як розберу?
 
Підніму тему.
Спробував замінити щітки.
Спершу купив мідно-графітові з стартеру якоїсь вантажівки. Обточив до потрібного розміру. Поставив. Моторчик запрацював, але з'явився неприємний стрекотливий звук. Вирішив, що щітки занадто жорсткі. Знайшов по розміру графітові. Поставив. Все одно стрекоче. При чому в руках його не чутно, а коли ставиш моторчик на місце, то через корпус передається, плюс резонанс в воздуховодах. Ну, думаю, мабуть через підубитий колектор стрекоче. розібрав моторчик, проточив колектор. Зібрав - просто капець як стрекоче. Вчора години три крутив його вдома в тисках, сподіваючись, що може щітки притруться. Ніфіга.
Буду вдячний за якісь розумні думки по темі.
Про варіант замінити моторчик на новий чи з розборки знаю.
 
Получается проблема в не постоянном контакте щеток к ротору? или где-то на обороте сопротивление меняется сильно контакта.
От того и неравномерная работа моторчика?
Осмотри место прилегания щеток, по всему обороту ротора. Попробуй тестером мерить контакт (возможно и сопротивление?) по всему повороту моторчика, между ротором и щеткой.
 
Ні. моторчик крутиться абсолютно рівномірно. Звук чисто від механічного проскальзування чіток по колектору. Зроблю відео.
 
Back
Top