• В разделах «Гараж» и «Бортовые журналы» для того, чтобы отфильтровать темы по вашему индексу кузова, вы можете просто нажать на него в начале любой соответствующей темы.
    Ребята! Есть огромная просьба - если создаете тему с вопросом в "Гараже", не ленитесь отписаться, как именно решилась проблема, что сделали и т.д.
    Только тогда наш "Гараж" станет реальной базой знаний!!

есп е34 і інші питання

• Автор теми Автор теми bike777
  • Дата створення Дата створення

bike777

Пользователь
Повідомлення
355
Вік
39
Город
Львов
всім привіт. недавно почав історію підтирання соплів е34.одна з них- ел.склопідйомник водійської дверки раптом почав важко(туго) підійматись-опускатись в одному місці,тобто пів шляху він йде нормально,потім починає тупити,при цьому неслабо садить акумулятор. неможу зрозуміти що там може клинити,все рівне,все змащене,карту зняв,в місці де починає туго іти то моторчик аж відводить на кріпленні. також є запитання по пічці. якось не різко замітно гаряче-холодне при переключенні. та і взагалі на холодному таке враження ніби трошки підпускає з одного воздуховода теплим,на гарячому мені здається слабо гріє.з центральних воздуховодів завжди іде холодне(я так розумію це так має бути-пічка сіменс,центральні дефлектори без режиму гаряче-холодне). також при роботі пічки в салон заносить запах підкапотки(запах гарячого мотора,масла).там є салонний фільтр? ще питання-як акуратно правильно знімаються дверні ручки і чи є різниця в дверних ручках е34 в залежності від року випуску(чи стануть ручки наприклад з 95 року на 89?) ще питання-хочу замінити розходомір і решту датчиків по двигуну на нові. оригінал ціна космос. підкажіть які датчики варто брати,провірені,нормально працюють.бачив на ebay є багато варіантів,які свічі,яке масло брати. авто е34 м50б25 без ванос

Назад
Зверху