• В разделах «Гараж» и «Бортовые журналы» для того, чтобы отфильтровать темы по вашему индексу кузова, вы можете просто нажать на него в начале любой соответствующей темы.
    Ребята! Есть огромная просьба - если создаете тему с вопросом в "Гараже", не ленитесь отписаться, как именно решилась проблема, что сделали и т.д.
    Только тогда наш "Гараж" станет реальной базой знаний!!

е34 м50б25,падають обороти,нетягне

bike777

Пользователь
Joined
Aug 23, 2012
Messages
355
Age
38
Город
Львов
всім привіт. думаю у когось таке було. сьогодні катався на е34 м50б25 без ванос,їду по місту на низьких оборотах,тут раптом починає глохнути,даю газу обороти непіднімаються,давиться,глохне.зупинився,забрав ногу з педалі газу,обороти приблизно 500 і працює важко,даю газу,давиться глохне,знову забрав ногу з газу,обороти 500,почекав секунд 20-30,обороти самі різко піднялись до нормальних,реакція на газ добра,авто ожило,через деякий час знову повторивя цей глюк. хто скаже в чому справа?
 
Расходомер, и не только...
 
Такая ситуация была когда лямбда-зонд доживал последние дни ((((
 
толку гадать, на диагностику, сэкономиш в результате денег на замене всех девайсов. У меня например при подобных симптомах насос умирал.
 
сьогодні пробував відєднувати фішку від розходоміра на робочій машині. на холостому ходу,знімаю фішку,обороти не міняються,підєдную фішку,обороти на долю секунди піднімаються і падають до тих які були спочатку. авто нетягне,погано розганяється. напевно все таки діло в розходомірі. вчора їхала добре тільки декілька раз була ситуація описана в пості№1, сьогодні почистив фішку розходоміра ведешкою,почала погано їхати,динаміки 0.
 
вечером вирішив перевірити чи всі свічі працюють.поочереді відєднував катушки,виявилось що 3 циліндр непрацює,викрутив свічу з 3 і 4 циліндра,поміняв місцями,запрацювали всі.правда замітив що на 3 цил погано прижимається ковпак до вічки,не пружинить,напевно прийдеться замінити. після ігри з свічками,почала їхати набагато краще,я б сказав нормально. поїздимо,побачим. але на діагностику 100% треба поїхати
 
був на діагностиці,виявилось не так просто,а точніше нехочуть сучасні програми,чи то компютери читати е34,щось там трохи тестером,трохи по компі,але проблему знайшли-вмирає лямбда,відключили її,машина почала краще їхати і проблеми з обертами пропали.завтра по магазинах за лямбдою,кажуть від ляди інжекторної підходить
 
Back
Top