• В разделах «Гараж» и «Бортовые журналы» для того, чтобы отфильтровать темы по вашему индексу кузова, вы можете просто нажать на него в начале любой соответствующей темы.
    Ребята! Есть огромная просьба - если создаете тему с вопросом в "Гараже", не ленитесь отписаться, как именно решилась проблема, что сделали и т.д.
    Только тогда наш "Гараж" станет реальной базой знаний!!

[ E38 ] крестовина рулевого вала

• Автор теми Автор теми 7igor
  • Дата створення Дата створення

7igor

Пользователь
Повідомлення
25
Город
Киев
уважаемые форумчане! прошу совета, затарахтела крестовина нижн части руль вала на 728авт 98г.р. меняется ли? продается ли? или бу нижн часть руль вала в сборе ставить, новую пока не тяну:(
Спасибо!

GKN U122 загугли ее на е38

Меняется, ищите в поиске есть и номера и фотки.

посломтри под рулевой колонкой резинку и пусть глянут на СТО саму крестовину карданчика либо то либо то,но по описанию скорее всего карданчик!есть в наличии с 728!

Якщо не викинув і валяється,то можу навіть подарувати готову .Перепресовував на ту що вищевказана (122),вона не тільки на бмв йде,тому її в кожному магазині запчастин продають :).Наїздив ну зовсім мало,поки не купив ідеальну б.в. Ну не давала мені спокою ця "перепресована" хрестовина.Як не як,а це безпека!
Але якщо вже проводити цю операцію,то краще хрестовину відрізати від "чашок" болгаркою,вивертаючи так щоб було зручно різати,і тоді чашки видавлювати пресом всередину (тільки вирізати кусок трубки підходящого діаметра і вставити в середину карданчика,щоб його не зігнути пресом).Потім зрізати місця заводського закернювання (я скальпелем медицинським зрізав).Бо якщо випресовувати звичним способом,то можна ростягнути посадочні місця чашок в карданчику,так як видали заводський "керн" повністю, з чашками на місці, думаю не можливо.Ну а запресовувати вже як і всі хрестовини і закернити.

дякую, поки шукаю б в, але якщо прижме, звернусь

Назад
Зверху