• В разделах «Гараж» и «Бортовые журналы» для того, чтобы отфильтровать темы по вашему индексу кузова, вы можете просто нажать на него в начале любой соответствующей темы.
    Ребята! Есть огромная просьба - если создаете тему с вопросом в "Гараже", не ленитесь отписаться, как именно решилась проблема, что сделали и т.д.
    Только тогда наш "Гараж" станет реальной базой знаний!!

[ E38 ] не розганяється

e30

Пользователь
Joined
Jan 4, 2012
Messages
219
Страна
Украина
Город
Ровно
Доброго дня. Проблема в наступному е38 двигун М57В30 розганяється до певної швидкості ( 120, 140,160 ) конкретної немає так як все відбувається на різних швидкостях і все більше розігнати не можливо, газ в підлогу оберти двигуна ростуть,а авто не їде. Скинувши газ може із 120 до 140 розігнатися і та сама картина як вкопана. АКПП працює без ривків, ударів перемикає плавно практично не відчутно. По компу одна помилка (обрив Завихряющий клапан). Може хтось стикався з даною проблемою. Дякую.
 
газ в підлогу оберти двигуна ростуть,а авто не їде
Якщо оберти колінвала ростуть, а швидкість обертання коліс ні - то що може "красти" оберти між колінвалом та колесами???
 
Майстри по ремонту АКПП кажуть це не коробра, а щось з електронікою, але діагностика не бачить тому і запитую куди дивитися.
Якщо оберти колінвала ростуть, а швидкість обертання коліс ні - то що може "красти" оберти між колінвалом та колесами???
 
Шукай інших майстрів з акпп
 
Похоже на проскальзывание фрикционов акпп. Когда сильно изнашиваются не могут передать момент от двигателя. Хотя коробочникам должно быть виднее.
 
Вирішив проблему на 80 % наступним чином: Було замінено вакуумні трубки управління турбіною з датчиком тиску на фото № 1, і вакуумні трубки управління AGR з тим самим датчиком View attachment 628457. Залишися підозра на не коректну роботу геометрії турбіни.
 
Back
Top