• В разделах «Гараж» и «Бортовые журналы» для того, чтобы отфильтровать темы по вашему индексу кузова, вы можете просто нажать на него в начале любой соответствующей темы.
    Ребята! Есть огромная просьба - если создаете тему с вопросом в "Гараже", не ленитесь отписаться, как именно решилась проблема, что сделали и т.д.
    Только тогда наш "Гараж" станет реальной базой знаний!!

питання по лямбдах м60

• Автор теми Автор теми bike777
  • Дата створення Дата створення

bike777

Пользователь
Повідомлення
355
Вік
39
Город
Львов
виникло питання- чи можливо повноцінно кататись на м60б30 без лямбд. що для цього потрібно.чув про якусь безлямбдову прошивку. питання виникло в звязку з тим що вже два рази міняв лямбди,останній раз приблизно місяць тому назад і замічаю що ніби машина знову починає тупити,не вірю що проблема в неякісних лямбдах,адже пробував вже різні,майстер постійно каже що ніби вода попадає в фішку і замикає,але я вважаю що в цей раз це не реально.незнаю в чому проблема і врятлі хтось також в цьому розбиреться,іншого варіанту як позбутись лямбд небачу.одже як це грамотно зробити і як це вплине на розхід?

есть безлямбдовая прошивка, но это не то. лучше поставте лямбды и разъёмы проверте, сделайте так чтобы вода не попадала и будет вам полноценный м60. у меня на разъёмах были резинки порваны попадала вода замыкали и глючили лямбды- высушил, обработал герметиком и все ок. кстати проверти лямбды старые они могут быть вполне рабочии.

на діагностиці сказали що неробочи.поставили нові.герметиком обробив. Як провірити самостійно чи вони робочі? Десяточні бош варто ставити?

нет, десяточные долго не ходят,хотя кто-то мне говорил, что 131 бош проходил больше года. самстоятельно не проверишь, только через диагностику.

попередній раз брав типу оригінальні по 700грн і вони здохли. хоча на діагностиці сказали що це китайський оригінал.які порадите купити? і де

Поставил в августе 2 новые лямбды Бош 131 и разъёмы под нх переделал, пока всё отлично, проехал уже больше 20000 км., мотор м60б40. Я бы не связывался с безлямбдовой прошивкой.

я місяць назад також поставив бош типу ладовского,непамятаю номер.машина почала їхати чудово,зараз от замічаю ніби знову тупить,а може то я вже привик,треба на діагностику завітати. також в іншій машині з м50 поставив осінню десяточну лямбду,то вже здохла.

Поставил в августе 2 новые лямбды Бош 131 и разъёмы под нх переделал, пока всё отлично, проехал уже больше 20000 км., мотор м60б40. Я бы не связывался с безлямбдовой прошивкой.

Бош 131? это 0 258 005 131.
или какой полный номер. пока нашел информацию про эти вроде подходят 0 258 005 133 (ваз)
Буду пробовать. тоже М60В40

ок... понял.. спс.

Назад
Зверху