• В разделах «Гараж» и «Бортовые журналы» для того, чтобы отфильтровать темы по вашему индексу кузова, вы можете просто нажать на него в начале любой соответствующей темы.
    Ребята! Есть огромная просьба - если создаете тему с вопросом в "Гараже", не ленитесь отписаться, как именно решилась проблема, что сделали и т.д.
    Только тогда наш "Гараж" станет реальной базой знаний!!

[ E53 ] проблема по коробці 5hp24a x5 4.6is

Vasya740

Пользователь
Joined
May 4, 2013
Messages
16
Age
42
Город
Львов
Доброго дня всім, Авто бмв x5 4.6 2003 р коробка доганяє при зупинці авто але дуже рідко і неправильно переключення( коли ідеш по трасі 80кмприблизно 2 тис оборотів нажимаеш більше чим половину газу і так тримаєш, коробка переключає з 5 передачі на 4 4тис оборотів і зразу на 3 6 тис оборотів є невеликий удар потім з 3 на 4 і дальшої ідеш нормально ні в аварію не встає,а коли різко розганяєшся або вже ідеш більше 100км/г то все норм.Вчора заїхав до майстра і ми поміняли масло в акпп, фільтр а також всі клапана(соленоиди) крім клапана тиску(зеленого) думали можливо вони неправильно працюють, масло чисте стрижки нема,гідротрансформатор робили 40тис км тому назад фрікциони трохи вже мають більший зазор між собою майстер дивився ті які було видно знизу.Куда копати що робити ?пробіг авто 167 тис км рідний майстер говориться що потрібно поміняти фрікциони і всі ризинові манжети щоб виключити механічну частину і тоді якщо не пройде то брати новий гідроблок.Хто стикався з подібним?хто що під каже?
 
Колеса однакового діаметру?
Редуктори мають однакові числа передаточні?
Помилки в двигуні є?
Розходомір справний?

майстер говориться що потрібно поміняти фрікциони
Майстру гроші потрібні. Коли фрикціони зношені - коробка в аварію стає та помилки пише.

Не факт зовсім, що проблема в акпп. Вам би до тямущого діагноста потрапити.
 
Завтра іду до другого майстра,кажуть хороший сам з Рівного але переманили його у Львів,сьогодні з ним спілкувався і з електриком на бмв сервісі є також підозра на розходомір він ще рідний стоїть і симтоми похожі.завтра відпишусь
 
Причина встановлена:1 поганий головний соленоид на подачу тиску і вже підходив підшипник на первічному валі. Всі фрікциони і всі інші деталі просто як нові.замовив весь ремкомплект резинок також дав на перевірку гідротрансформатор і хочу новий соленоид поставити і ніде в Україні нема
 
Back
Top