Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
як знайти SparkoDimka він із Чернівців кидає людей на гроші, хочу приїхати з ним поговорити.його телефон 063 074 0041
як знайти SparkoDimka він із Чернівців кидає людей на гроші, хочу приїхати з ним поговорити.його телефон 063 074 0041
Привет, а кто знает такой персонаж kobra3339, просит аванс, а я в перёд денег не даю, клянётся, что он честный , его все знают.
Привет, а кто знает такой персонаж kobra3339, просит аванс, а я в перёд денег не даю, клянётся, что он честный , его все знают.
Если вирить репутации http://www.bmwclub.ua/member.php?501-kobra3339
То честный.
а Ваш ник есть в списке посетителей его страницы http://www.bmwclub.ua/member.php?501-kobra3339Я первый раз вижу такой ник..
а Ваш ник есть в списке посетителей его страницы http://www.bmwclub.ua/member.php?501-kobra3339
Мені не важко проїхати 200-300 км. за ради моральної втіхи , щоб поламати пару пальців на руках, і максимум що я за це отримаю 15суток і штраф 30 грн.
Це достатньо самонадіяно, адже пальці можна поломати опоненту, але і опонент може виявитись не рагуль...
Не лише 2 варіанти!Георгафічне місцезнаходження людини можливо визначити за номером мобільного телефону.
Оператори мобільного зв'язку мають необхідне обладнання для таких випадків.
Справа у тому, що Вам ніхто таку інформацію не надасть.
У вас 2 варіанта:
Ця процедура не зовсім проста, як Ви описали. Спершу, треба написати заяву, підкріпити цю заяву достовірними фактами, далі, слідчий повинен звернутися до суду, і переконати суддю дати дозвіл на отримання інформації у оператора про місцезнаходження апарату, або ж до банківської установи. Якщо суддя дає добро, правоохоронець повинен приїхати з оригіналом цього документу до оператора або банку і запросити необхідну інформацію. Після того, як оператор збере необхідні дані, слідчий знову повинен приїхати до нього і скласти при понятих протокол виїмки цієї інформації. І тільки після цього, міліція має право проводити слідчі дії на основі цих даних. Як бачимо, процедура розшуку телефонів досить складна, але спробувати варто.1. Написати заяву в міліцію про шахрайство. Якщо буде достатньо підстав для порушення справи, то правоохоронні органи зможуть знайти цю людину.
Це повна дурня! Подібну інформацію має тільки головні фолт - менеджери, а у рядового менеджера ця інформація відсутня. А про правоохоронні органи взагалі мовчу.2. Вийти на людей оператора телефонного звя'зку або правоохоронних органів які за відповідну винагороду, неофіційно Вам нададуть таку інформацію.
Не варто бути таким категоричним. Можу допомогти авторові за символічну винагородуP.S.
До онлайн сервісів які начебто обіцяють надати подібну інформацію за незначну суму коштів, раджу не звертатись, інакше із 100% гарантією постраждаєте ще раз.
Та ніхто, і нікуди не поїде, це так, тимчасово "їдуть", поки образа із злістю не розсмокчеться. Все закінчується на тому, що один одному наговорять гидот, наліплять мінусів, і житимуть далі. Скільки тут читав, що ось поїду, ось я йому негідникові влаштую... і що, думаєте поїхав? Ні! Все спускається на гальмах! Рідко хто подасть заяву.Я уже думал тут фото "результата" поездки...
Та ніхто, і нікуди не поїде, це так, тимчасово "їдуть", поки образа із злістю не розсмокчеться. Все закінчується на тому, що один одному наговорять гидот, наліплять мінусів, і житимуть далі. Скільки тут читав, що ось поїду, ось я йому негідникові влаштую... і що, думаєте поїхав? Ні! Все спускається на гальмах! Рідко хто подасть заяву.![]()