axel-LVIV
Пользователь
- Повідомлення
- 289
- Вік
- 36
- Город
- Львов
Всім привіт.
Хочу розказати Вам про свій автомобіль. Товариш моїх батьків пригнав її в далекому 97-му з пробігом 75 000 км. Мені завжди дуже подобалась ця машинка бо біла і купе. Коли я отримав водійські права (2006)то я захотів її купити, але власник відмовлявся продавати. Два роки я чекав коли отримаю права, а потім ще 2 просив продати мені купешку.. безуспішно...
06.2008р. я плюнув і купив седан у дорестайлі, поставив М42 і катався, але все ж купити даний автомобіль дуже хотів.
07.2009р. подзвонив власник білої купе і сказав, що хоче продати автомобіль.
02.10.2009 на мене написали доручення на дану купе. Власнику я пообіцяв, що автомобіль у надійних руках, він радів кожній новій доробці але через рік його не стало через важку хворобу
Про сам автомобіль. З заводу вона 316і М40 з комплектації: Shadow Line, ел.дзеркала, люк. пробіг на сьогодні 218 000
На сьогоднішній день було додано:
Двигун:
Підвіска та гальма:
Екстер'єр:
Інтер'єр:
В паланах хотів би обвіс M-Technik II, і вже довгий час шукаю спорт салон у хорошому стані. Думаю ще усе попереду.
Такою машина була на час покупки
Такою є зараз
Хочу розказати Вам про свій автомобіль. Товариш моїх батьків пригнав її в далекому 97-му з пробігом 75 000 км. Мені завжди дуже подобалась ця машинка бо біла і купе. Коли я отримав водійські права (2006)то я захотів її купити, але власник відмовлявся продавати. Два роки я чекав коли отримаю права, а потім ще 2 просив продати мені купешку.. безуспішно...
06.2008р. я плюнув і купив седан у дорестайлі, поставив М42 і катався, але все ж купити даний автомобіль дуже хотів.
07.2009р. подзвонив власник білої купе і сказав, що хоче продати автомобіль.
02.10.2009 на мене написали доручення на дану купе. Власнику я пообіцяв, що автомобіль у надійних руках, він радів кожній новій доробці але через рік його не стало через важку хворобу
Про сам автомобіль. З заводу вона 316і М40 з комплектації: Shadow Line, ел.дзеркала, люк. пробіг на сьогодні 218 000
На сьогоднішній день було додано:
Двигун:
- M42B18
- фільтр k&n
- модифікована прошивка
Підвіска та гальма:
- Пружини M-Technik 318is
- Амортизатори Boge Turbo
- Стабілізатори поперечної стійкості 318is 20mm/14.5mm
- передні сайленти m-technik
- Передні гальма вентильовані 325i
- Задні дискові 325i
- Рульова рейка з гідропідсиленням
Екстер'єр:
- IS-губа
- Протитуманні фари
- Атермальні скла зелені
- Диски BBS 15"/7" Styling 5
- Задня оптика MHW
- дзеркала з підігрівом
Інтер'єр:
- кермо M-technik 2
- ручка M-technik
- чорна стеля M-technik
- заміна проводки (325i)
- ел.склопідіймачі
- ел.люк
- Система бортової діагностики (check control)
- бортовий комп'ютер OBC2 з штатною сигналізацією
- задня полка зі шторкою
- дзеркало M-technik з світильником індивідуального освітлення.
В паланах хотів би обвіс M-Technik II, і вже довгий час шукаю спорт салон у хорошому стані. Думаю ще усе попереду.
Такою машина була на час покупки
Такою є зараз
Останнє редагування: