• В разделах «Гараж» и «Бортовые журналы» для того, чтобы отфильтровать темы по вашему индексу кузова, вы можете просто нажать на него в начале любой соответствующей темы.
    Ребята! Есть огромная просьба - если создаете тему с вопросом в "Гараже", не ленитесь отписаться, как именно решилась проблема, что сделали и т.д.
    Только тогда наш "Гараж" станет реальной базой знаний!!

[ E39 ] M62b35tu крутить стартер, але не заводиться

KiViN88

Пользователь
Joined
Nov 4, 2015
Messages
14
Город
Львов
Всім доброго часу доби.
Передісторія така: було дві 535, сіра- АКПП, ГБО, М62б35 і чорна м62б35, механіка. Перекинули мотор з сірої на чорну- а завести тепер ніяк. Обидві машини, до того як попали на сервіс заводились, сіра заїхала своїм ходом. В чорної адско троїв мотор, синій дим з труби, патрубки бетон- але заводилась.
В наявності відповідного всіх запчастин по дві- тобто бензонасос 2 шт, катушки- 16 шт, свічки 16 шт, рампа з форсунками 2 шт і т.д. Коса проводів 2 шт, датчик колінвала і т.д. Бензин в баці є. Будь-який комплект з вищеперерахованого- результату не дав- крутить і не заводить. До того як я приїхав, пробували майстри завести з блоком DME від сірої(донор Акпп) само собою нічого в них не вийшло- INPA б'є помилку по синхронізації. Поставили рідний блок- EWS-DME синхронізуються але результату 0. Тиск в рампі в цифрах не озвучу, так як не було чим міряти, але шо з одним, шо з другим насосом через клапан, що на рампі пшикає так шо ого-го. Катушка зі свічею на корпус мотора іскру дають. Компресія в середньому 12. Підкажіть, хто в темі- в яку хоч сторону копати, а то вже всі варіанти від дядька Гугла перелопатив а толку нема.
 
Забув дописати, м62б35ту, 99 рік в обох машин. Газова установка на чорну машину ще не ставилась, відповідно ніякої лишньої електрики нема. Ага, і ще нюанс- бензонасос чомусь від блоку управління не працює- підключений на пряму. Можливо десь обрив на лінії, але то ніби інша історія. Датчики ПКВ провірено тільки по омметру- в обох покази +- 650
 
Ага, і ще нюанс- бензонасос чомусь від блоку управління не працює
Пока ДМЕ не отримає сигнал дпкв -насос не включиться
Іскра є?
 
Ви, напевне, неуважно читали. Є все, крім заводки))) Починаю схилятись до неправильної установки маховика.
 
Але знову ж таки, хто знає, хіба можливо неправильно поставити маховик?? Там ж болти вроді зміщені, ні?
 
Ви, напевне, неуважно читали. Є все, крім заводки))) Починаю схилятись до неправильної установки маховика.

якщо є іскра, то чому насос не качає? почніть з очевидної проблеми.
 
Насос і до заміни двигуна не качав(грішу на неоригінальну сигналку) - був напряму підключений(правильніше раз качав, раз не качав, потім надоїло танцювати з бубном посеред дороги, підключив на пряму, бо якраз збирався салон міняти, думав тоді і прощупаю всю проводку) Насос фактично новий, і 6тис не наїздив. Зараз теж напряму- тиск в рампі є, іскра є і т.д. все, що написано вище. Напруга на насос з DME теж подається, але до насоса не доходить. Як на мене, це просто нюанс до даної ситуації, а не корінь проблеми. Загалом- всі фактори сходяться до того, що теоретично мала б заводитись. Завтра ще перевірю як майстри маховик поставили- в сусідній темі нарадили, там по симптомаз та сама проблема.
 
Back
Top