При виборі між цими двома машинками я би в першу виходив з якості доріг, по яких в основному катаєтесь. В принципі у Вас в Криму дороги цілко непогані (порівняно з дорогами Західної України), тому я б вибрав Е70. Брат брав Е70 в 2007 році в салоні у Львові. До сьогоднішнього дня цілком задоволений. Машинка добра, а головне - економна. Він зробив чіп за 500 уе десь пів року тому і після того розхід ще знизився десь на 1 л/100км. Коротше, по Львову, при динамічному стилі їзди розхід 12,5 л/100км. Це трохи більше , ніж в мене зараз на 530д Е39!!! При тому що в Х повний привід і важчий на кіло 500-600! Багажник дуже вмістимий, особливо порівняно з Е53...
З мінусів це особлива підвіска, досить жостка, особливо не любить гострі ями і колію на асфальті. На швидкості в колії його буває треба ловити і це трохи напрягає, бо в нас більша частина доріг з коліями.
З мінусів це особлива підвіска, досить жостка, особливо не любить гострі ями і колію на асфальті. На швидкості в колії його буває треба ловити і це трохи напрягає, бо в нас більша частина доріг з коліями.