Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Ура !!! Хоч хтось помітив :biggrin:New York Rangers насколько знаю хокейный клуб))А по теме,конструктор неплохой в принципе,плохо что так курочат их при транспортировке.
Що ще необхідно для того, аби був фаркоп і на нього я вже поміщу кріплення ?S8SLA Подготовка под тягово-сцепное устройство
Щось із thule можна вибрати.
да то зрозуміло. Мені до автомобіля що потрібно щоб був фаркоп ?
S8SLA - це просто говорить про те, що там є необхідні кріплення під оригінальну деталь та під проводку ?
Варіант 1: докупити інший підсилювач бампера + крюк + розетка. ну і потім кодування
Чи
Варіант 2: просто потрібен крюк + розетка
Порекомендуйте як вирішити питання з вело транспортуванням.
так. Потрібно просто зачекати.Т.е. остальные вопросы успешно решены!?))
Настройка под себя комфортных сидений это отдельная история. Я вот только на 3й год смог настроить чтобы спина не болела на трассе )))
Для себя вывел несколько правил:
1) спина и плечи должны максимально полностью облакачиваться на спинку, для этого регулировать верхнюю часть.
2) само основание сидения должно тоже быть как-бы наклонено назад, так чтобы поддерживать ноги.
3) подколенная опора должна быть выдвинута под колено.
фар отрегулируйте сами - там ничего сложного. Посмотрите на нее сверху - там два белых пластмассовых регулировочных болта под шестигранник и под крестовую отвертку. А ваще на любом СТО где есть прибор для регулировки.
А по поводу спины - поиграйтесь докачкой поясничной опоры (круглая кнопка-крестик).
Круче комфортных сидений нет ничего!))))
А як він юзається? Як звичайний спрей?