Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Бюджет?
Наскільки я зрозумів, то 3к (у назві теми написано)
В мене був матіз 4 роки, в навіть після мене ще 4 роки він був цілий і не гнилий. Таки трохи шумний, але навіть на автоматі він 10л не брав, максимум 8.Так, по бюджету 3 тис. доларів. Ну китай точно ні, дружину люблю. Щось матіз не охота брати, був в друзів, зігнив за пару років, шумка відсутня, 10 літрів по місту, єдиний плюс що можна його всюди припаркувати. Ну поки цей варіант відкидаємо. Буду вдячний за підказки.
Если не совсем древнее, то ничего кроме ланоса не купите за 3к.
А от бляхи то не дуже варіант, на бляхи треба віддавати ту суму, яку не шкода втратити. Хоча для роботи в мене бляхи. Але 3уе шкода втрачати. Шукаю далі, фієста, мазда...
В питанні блях мене найбільше не задовільняє те що треба платити за документи. Тобто в районі тисячі не за що.
Так, по бюджету 3 тис. доларів. Ну китай точно ні, дружину люблю. Щось матіз не охота брати, був в друзів, зігнив за пару років, шумка відсутня, 10 літрів по місту, єдиний плюс що можна його всюди припаркувати. Ну поки цей варіант відкидаємо. Буду вдячний за підказки.
Берите бляху и не парьтесь, никто их никогда уже не отменит
Бгг)
Думаю максимум до выборов в 2019, будет эта махновщина.
Посмотрите Opel Corsa годов 2002-2004. Немножко поднять бюджет и норм вариант. Можно даже на роботе найти (ну его правда нафиг)
У жены была такая, она ей оч. даже нравилась.
...., тут как бы майдан может быть