Авто року 2014 :Давайте допоможемо своїми голосами заняти гідне перше місце BMW X5.

maxxim

Administrator
Joined
Oct 24, 2011
Messages
1,848
Age
41
Город
Киев
Давайте допоможемо своїми голосами заняти гідне перше місце BMW X5.
attachment.php

Дочекалися ! Сьогодні, 25 листопада стартує голосування в найпрестижнішому автомобільному конкурсі країни - Всеукраїнської Акції «Автомобіль року в Україні 2014»!

Цього року конкурс обіцяє стати наймасштабнішим за всю історію і залучити безпрецедентну кількість автолюбителів. Можливість назвати кращі автомобілі серед тих, що офіційно продаються в нашій країні, у автомобілістів триває до середини січня. До речі, вперше вони зможуть це зробити не тільки на сайті www.autoroku.ua і в анкеті «Автоцентру» , а й за допомогою смартфонів і планшетів , а також проголосувати в соцмережах (www.vk.com/autoroku).

Звичайно ж , конкурс не обійдеться без участі професіоналів - 50 % відсотків голосів будуть у компетентного Журналістського журі. Обирати кращих в різних номінаціях, а також називати абсолютного переможця два журі - Громадське і Журналістське - будуть незалежно один від одного. У двох додаткових номінаціях - «Кращий Дизайн» та «Краще співвідношення ціна - якість» визначити переможців зможе тільки народне голосування. Виключно Журналістське журі - зважаючи на більшу компетентність - обере переможця в номінації «Кращі технології безпеки».

«Незважаючи на непросту ситуацію на автомобільному ринку України , зваживши всі за і проти, ми проводимо конкурс, - розповідає Ірина Твердовська, генеральний директор Всеукраїнської акції «Автомобіль року в Україні». - Причому не просто проводимо, а й поставили за мету залучити набагато більшу аудиторію. Адже в першу чергу акція проводиться саме для автолюбителів - логотип «Автомобіля року» на машині в автосалоні, сподіваюся, значно полегшує вибір. З іншого боку, акція важлива для автомобільних компаній, вона виявляє автосмаки українців, на основі яких можна будувати довгострокові прогнози і планувати бізнес».

Всеукраїнська Акція «Автомобіль року в Україні» - це наймасштабніший проект в автомобільній галузі країни, журі якого обирає кращі нові авто щорічно вже 13 років. Це загальнонаціональний проект, що об'єднує всіх активних автомобілістів. Журі проекту - це не тільки компетентні представники автомедіа , а й споживачі, які бажають висловити свої автосмаки.

І кількість голосуючих постійно збільшується. Так, в 2012 році в акції взяло участь 14,5 тис. осіб , а в 2013-му - понад 25 тисяч. Очікується, що в 2014 р. це число як мінімум подвоїться - за рахунок зручного голосування через смартфони й планшети.

У нинішній акції представлені 62 авто в 13 номінаціях. Їх технічні характеристики, ефектні фотографії, відеоматеріали та анкети для голосування представлені на сайті www.autoroku.ua, в його версії для мобільних пристроїв, в журналах «Автоцентр» і «Автобазар», а також на Першому Автомобільному телеканалі.

І звичайно, за традицією, серед усіх, хто проголосував буде розіграний автомобіль - цього року це надійний кросовер Skoda Yeti, а також автолампи Philips X-treme Vision та сертифікати на покупку шин Nokian Tyres. А серед тих , хто проголосує в мережі АЗС Shell, буде розіграно річний запас преміального пального Shell V- Power Nitro + .

Проголосувати можна прямо зараз! Твій голос вирішальний!
 
Голосуем!! отписываемся!!
 
Присоединяюсь.
 
Эхххх ............ я когда то рванул у них машинку)))

Всё в ползу BMW!!!

Был бы очень рад, если бы и в этот раз кто то из одноклубников сорвал куш)))
 
Эхххх ............ я когда то рванул у них машинку)))

Всё в ползу BMW!!!

Был бы очень рад, если бы и в этот раз кто то из одноклубников сорвал куш)))

А какую машинку выиграли?
 
проголосовал, +1
 
Давайте допоможемо своїми голосами заняти гідне перше місце BMW X5.
А почему, например, не шестерке ГТ? Или другим БМВ? Разве х5 - священная корова?
 
Проголосовал!
 
проголосовал, разумеется, где были, все за наших :)
 
Есть! Но когда был вопрос по поводу дизайна, бэмки все красивые! Глаза разбежались!:)
 
сложный был выбор)))
+1
 
+! ))):) BMW! Другого не знаю! (с)
 
+2. От меня и жены.
 
також проголосував
 
Back
Top