Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Ну так он же за свои пошить хочет - какая кому разница?все гуд, только зачем алькантара в багажнике? ДЕНЕГ ДОХЕРА? купи маг
оригинальная 39 Мка в идеальном состоянии, ну салон так точно, а алькантара в багажнике дополнит идеально картинувсе гуд, только зачем алькантара в багажнике? ДЕНЕГ ДОХЕРА? купи маг
ткань или алькантара??ребят, а озвучте цены пожалуйста, сколько нынче материал будет стоить черный ? потолок в e34 прошить - материал + работа ?
http://s43.radikal.ru/i101/1208/32/7113077dc795.jpg - вот так только черненькой![]()
ворса зачесывается назад и разводов нет!Ось саме через ці розводи я відмовився від алькантари(
Ось саме через ці розводи я відмовився від алькантари(
огласите пожалуйста бюджет, за сколько денег Вам перетянули?мені перетягнули Стелю, задню полицю та бічні стійки в темно сіру алькантару. Як глянув...... сказав що б перетягнули НЕ в алькантару.
мені перетягнули Стелю, задню полицю та бічні стійки в темно сіру алькантару. Як глянув...... сказав що б перетягнули НЕ в алькантару.