VicS
Пользователь
- Повідомлення
- 3,561
- Вік
- 46
- Город
- Львов
Там разжевывать ничего и не надо, вы выше дали ссылку на коуап и из него следует, что за это нарушение ПДД полагается штраф в размере 170 грн. Никакой воспитательной меры в виде штрафплощадки за это нарушение нет.
Извините, но Вы если не придуриваетесь и не включаете дурачка, то как минимум странный или слепой. Я же привел ссылки на статьи выше.
Смотрим статью 121:
Повторне протягом року вчинення будь-якого з порушень, передбачених частиною п'ятою цієї статті, тягне за собою накладення штрафу від п'ятнадцяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від тридцяти до сорока годин, з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого.
Смотрим статью 265:
У разі наявності підстав вважати, що водієм вчинено порушення, передбачені частинами першою, другою, третьою, п'ятою і шостою статті 121, ... ,працівник Державної автомобільної інспекції тимчасово затримує транспортний засіб шляхом блокування або доставляє його для зберігання на спеціальний майданчик чи стоянку...
Добавлю - к Вам ездят, а я ездил и могу ездить сам, но не делаю этого, чтоб не создавать проблем себе и не дергать постоянно людей "звонком другу".