День рождения Виктора Цоя

Думаю,что нет такого человека,который услышав фамилию Цой,не вспомнит своё весёлое время,когда он рос под его песни.
Много людей и по сей день черпают жизненую истину из его песен.
С Днюхой тебя Витя!
 
Когда нам больно,
Когда нам темно
Мы слушаем громко
Группу "Кино"!

[video=youtube;x0EDsNzSPn0]https://www.youtube.com/watch?v=x0EDsNzSPn0[/video]
 
В интернетах эссе( матюки отредактировала)
ЦОЙ і його іспарєнія.
Поступово кристалізується доволі парадоксальна ситуація.
Громадянський конфлікт, справжній, а не штучний і прокачаний московськими спеціалістами, в Україні цілком можливий, в тому числі і на мовному ґрунті (в перспективі). Навіть не на мовному як такому, а на ґрунті лояльності до мови та її сприйнятті як інструменту в принципі.
Символом цього конфлікту цілком може бути Метафізичний Цой.
Як не дивно, на цьому історичному етапі такий конфлікт унеможливлює Московія самим фактом свого існування. Вона настільки огидна в своїх мілітарних зазіханнях, що здатна об'єднати проти себе кого хочеш, навіть деяких рускорокових говнарєй з тих, що не опустилися до відвертого палеоліту, і смушкових гайдамаків з музею банякової слави, що не впали досі у ранній неоліт. Але ясно, що це тимчасове явище.
Говнарь, він хоч і говнарь, але своє специфічне поняття про свободу має. В Московії ж останнім часом атмосфера незатишна навіть для Метафізичного Цоя, і за щире "трєбуют пєрємєн" можна загриміти в теплу лампову ситуацію. Тому Метафізичний Цой "трєбуєт пєрємєн" там, де вони і так відбуваються. Це дуже зручно.
Х@@@я в тому, що як тільки гавкнеться Московія, Метафізичний Цой залишиться без грибниці з якої він і стирчить, але йому теж хочеться ще трохи пожити, бажано подовше. Тому він почне заявляти про свої права тут у нас. Зараз він це робить ще не так нахабно як може, це зрозуміло, але він вкрай хитрожопий тому свого не п@@@@@е.
У Метафізичного Цоя не одна голова, а декілька, і одна з них вмостилася у нас, з мощнєйшимі філіалами в Харкові й тому подібних містах. Саме тому, щойно н@@@@@ться головна голова Цоя (власне московитська) всю повноту влади над трансляцією говнарських смислів перебере на себе наша, місцева.
І не факт, що її можна буде приборкати шляхом переговорів або громадянських натяків. Ми з нєю ще наплачемося.
П.С.
Суть руского рока полягає в пафосі ізначально про@@@@@@ї низової ініціативи, коли ти протестно прийшов, а гастроном вже не робе.
Нам що, свого гівна не хватає?
П.с. при жизни и много лет еще его песни ассоциировались с гопотой раЁнной. В отличии от гребня, которого предпочитала. Сейчас, когда по недоразумению по радио( только Рокс слушаю) его транслируют- не переключаю, чисто из ностальгических побуждений
 
Мегги, :facepalm: Избавь хоть эту тему от грязных высеров, прошу!!!
 
Вспомнил сборный концерт во Дворце Спорта - как я ждал когда выйдет КИНО и когда пел Цой ... энергетика и эмоции которых хватает до сих пор . Вечная Память .
 
Вечная Память .
 
[video]https://www.facebook.com/SMEHOPANORAMA/videos/1212664228808991[/video]
 
Вите вчера было 55... Давайте просто вспомним о нем и послушаем любимые песни...
 
[video=youtube;qu0rYbwNp_w]https://www.youtube.com/watch?v=qu0rYbwNp_w[/video]
 
спиз украли краску с кисточкой в в школе и выводили на стенке в курилке "цой жив" даже поминали пепси и арбузом )))
 
Сегодня могло-бы быть 56 лет...

resize_yDu8hFmnig2lTzKpcx3OoLHQe5YA0UGB_980x590.jpg
 
Back
Top