Детский лагерь в сосновом лесу под Киевом

BARBOSS

Пользователь
Joined
Nov 12, 2011
Messages
2,960
Age
45
Город
Киев
Шановні друзі!
КП «Київжитлоспецексплуатація» запрошує хлопчиків та дівчаток у віці від 7 до 16 років на відпочинок до дитячого табору «Джерело», який розташований у курортній зоні під Києвом, в селищі міського типу Буча.
Це дивовижне місце вразить дітлахів неповторною красою густого соснового лісу, а чисте, свіже повітря, з чаруючим ароматом хвої зміцнить їх здоров’я та імунітет.
В таборі діти знаходяться під цілодобовим уважним наглядом висококваліфікованих педагогів-вихователів з багаторічним досвідом роботи.
Нудьгувати тут не дадуть нікому. Дозвілля дітей організовано на всі смаки: конкурси, пісні, танці, малювання, різноманітні ігри, теніс, більярд, ігрові приставки та шахи, вікторини, майстер-класи, концерти на відкритій естраді, футбольне поле, волейбольний й баскетбольний майданчики, TV і DVD та багато інших цікавих заходів.
На території табору цілодобово працює медпункт. Харчування дітей збалансоване, дієтичне та 5 - разове. В раціоні завжди є свіжі овочі та фрукти, натуральні соки, смачні десерти та солодощі. Водопостачання в «Джерело» здійснюється з двох артезіанських свердловин.
Часто у гості до юних відпочивальників до табору приїжджають відомі спортсмени та співаки, які охоче діляться власним досвідом і знаннями.
У такій веселій і дружній атмосфері дні у таборі пролітають напрочуд швидко, а відпочинок залишає яскраві та незабутні враження, безліч позитивних емоцій і надовго заряджає енергією. Крім того, діти тут знаходять багато друзів та дізнаються багато нового і корисного.
Тел:
+38 (045) 974 99 76
+38 (067) 823 02 63
+38 (066) 107 53 17
http://www.gerelo.com.ua
 
Бодя,ты там стал вожатым????:yahoo:
 
Нет) но лагерь связан с моей работой)))
 
побольше таких лагерей в наше то время все рушится(((
 
Back
Top