е90 намалював Джоі Нагашима, який народився в Токіо, вчився в Японії, а малював німецькі авто, взагалі Кріс Бенгл був керівником відділу дизайну, а керівники рідко щось малюють, переважно одобрюють, затверджують, той же Нагашима намалював е36(ідея, малюнок, ліпка макету) під керівництвом Клауса Люте, правда Люте сам намалював купешку е36, ще той же яп малював е39 і Z3 Roadster
то я до того, що незавжди дизайн німецьких авто малюють німці), коли я вперше побачив е60, то вона мені дуже не сподобалась, казав, що то вже не BMW, занадто схоже на японців, чомусь я її тоді до кемрі прирівняв), дизайн е34 був для мене еталоном німецького авто, але пройшов час і я зрозумів, що тоді просто не доріс до сприйняття дизайну е60, вона тоді випередила час, в даний момент 60 мені дуже подобається, 39 також дуже, а F10 ще більше - на мою думку, вона має якусь харизму, характер, який мала е34, от так я їх сприймаю, і розумію, що технології йдуть вперед, відповідно кожна наступна модель має бути досконаліша і вартує уваги
весь другий абзац моє ИМХО