• В разделах «Гараж» и «Бортовые журналы» для того, чтобы отфильтровать темы по вашему индексу кузова, вы можете просто нажать на него в начале любой соответствующей темы.
    Ребята! Есть огромная просьба - если создаете тему с вопросом в "Гараже", не ленитесь отписаться, как именно решилась проблема, что сделали и т.д.
    Только тогда наш "Гараж" станет реальной базой знаний!!

Запах з пічки

Ingenieur

Пользователь
Joined
Nov 9, 2011
Messages
2,616
Age
40
Страна
Украина
Город
Киев
Передісторія така - почалося все тижні 2 назад. маршрут на роботу завжди однаковий: від а/с Дачна стаю в пробку і по Перемоги через центр на Червоний хутір.

в пробці вентилятор на "1", включено на "тепло". 2 тижні назад в п*ятницю, проїхавши до пл. Перемоги повалив дим з центральних воздуховодів з ідким запахом чи горілого чи пластику, я так і не зрозумів. я машину виключив зразу, дим пропав. Включив, протягнув вверх до Комінтерна, знову пішов дим з центральних воздуховодів, і на цей раз з під капота, по центру, там де вентилятор. Знову аварійка, заглушив, відразу під капот - нічого, ні запаху ні слідів.
я в лівий ряд, хвилин 10 обдивлявся під капотом, нюхав - нічого. Відразу подумав на вентилятор, я в ньому щітки перепаював, і не притер. подумав на нього, вимкнув його і ще за день кілометрів 200 накатав по місту і області - все нормально. але на трасі, при швидкості десь 100 км/год всеодно інколи був запах.

потім я дістав вентилятор, поставив новий, дістав резистор, слідів плавлення або горіння не знайшов, фільтр обдивився, міняв його в листопаді.

Все протер, зібрав, вечорами їздив, принюхувався - нічого такого.

а сьогодні на роботу їхати і те саме - правда диму не було, пішов запах на Святошин, я зразу вимкнув вентилятор. доїхав до роботи.
тепер думаю що ще поміняти - резистор? проводка?

приїхав, глянув під капот, все нормально, але знайшов невеличку крапельку масла на вихлопному колекторі, крапелька приблизно як 10 коп. ще не дивився звідки капає.

це воно? масло може так диміти і запах давати?
 

M5Proud

Moderator
Joined
Nov 9, 2011
Messages
7,008
Age
43
Страна
Украина
Город
Киев
Может и дымить и запах давать
 

Andrey72

Пользователь
Joined
Jun 23, 2013
Messages
485
Age
52
Город
Харьков
В мене таке було на Субарі , там якраз випускний колектор під маслонасосом проходить. Звідти крапля мастила раз на годину може потрапляла на тепловий екран , але того вистачало , щоб смерділо на світлофорах (на швидкості цього не було).
 

Ingenieur

Пользователь
Joined
Nov 9, 2011
Messages
2,616
Age
40
Страна
Украина
Город
Киев
я вже почав переживати щоб не проводка
 

Jekson777

Пользователь
Joined
Nov 10, 2011
Messages
3,377
Age
32
Город
Васильков
у меня подтекал радиатор печки,окна не потели,но иногда с печки таким едучим запахом горелой проводки тянуло что аж голова болела,потом само проходило,потом опять,но дыма не припоминаю.Радиатор давно поменял..
 

Ingenieur

Пользователь
Joined
Nov 9, 2011
Messages
2,616
Age
40
Страна
Украина
Город
Киев
сьогодні заліз знизу, побачив на вихлопі потьоки, очевидно що від масла, зверху під прокладкою гбц в її куті почало сочитися масло.
капнув маслом на розжарену лампу, запах той самий. буду готуватися до заміни прокладки.
View attachment 643865

тему можна видаляти/закривати.
 
Top