Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
це точно!Наче свій коріш=(Андрюха, він наче свій коріш заочно..... хоч особисто не знайомий, але наче "свій в доску".... Світла тобі пам'ять...
Коли я зранку почув про трагедію,то перше що я видав другові (ми якраз в машині їхали) що йому допомогли.
Вони вміють влаштовувати автокатастрофи...В"ячеслав Чорновіл подібним способом був ліквідований.
В декабре 2014 года Андрей Кузьменко, Кузьма Скрябин, дал эксклюзивное интервью, в котором рассказал о своем отношении к войне и обществу Украины.
А кто-нибудь вообще услышал, что сказал в последнем интервью Андрей?!
Он сказал правду о ситуации в стране, президенте и так называемой АТО! Потому что он, пожалуй, единственный, кто оставался настоящим, самим собой.
Земля пухом.
самое главное, что он никогда не менял украинскую ориентацию!Несмотря на всю горечь утраты- погибший был чемпионом по изменению своей точки зрения. Во всяком случае на каждых новых выборах начиная с 98 года и партии эколохов он неизменно менял ориентацию.
самое главное, что он никогда не менял украинскую ориентацию!
В 2004 тоже не менял? Или это не он за Овоща агитировал?
А кто-нибудь вообще услышал, что сказал в последнем интервью Андрей?!
Он сказал правду о ситуации в стране, президенте и так называемой АТО! Потому что он, пожалуй, единственный, кто оставался настоящим, самим собой.
Земля пухом.
я не слышал интервью . если можно огласите весь список
После этого рок-музыкант навсегда решил для себя, что больше не станет участвовать в политике, поддерживать того или иного кандидата и публично высказывать свои политические взгляды. Именно поэтому Кузьма так и не выступил на Евромайдане, считая, что каждый артист, которого уважает и слушает определенная аудитория, не имеет морального права призывать к чему-либо радикальному.
:unknw:думаю, что речь об этом интервью :
[video=youtube;26X3BlGgjvk]https://www.youtube.com/watch?v=26X3BlGgjvk[/video]
меняют ориентацию те, кого народ выбирает, слушая предвыборные сказки. Он понял то, чего Вам еще долго не понять, а именноВо всяком случае на каждых новых выборах начиная с 98 года и партии эколохов он неизменно менял ориентацию.
После этого рок-музыкант навсегда решил для себя, что больше не станет участвовать в политике, поддерживать того или иного кандидата и публично высказывать свои политические взгляды. Именно поэтому Кузьма так и не выступил на Евромайдане
меняют ориентацию те, кого народ выбирает, слушая предвыборные сказки. Он понял то, чего Вам еще долго не понять, а именно
Я в принципе ни одного человека из тех, кто пел для овоща раньше не увидела на сцене евромайдана. Да и многие, кто там пел у меня лично доверия не вызывают. Ибо словили тренд. Тот же Мочанов- да пусть он Ярошу хоть целый день сейчас поет серенады, но я помню его слова о том, что все хохлы- рагули , и не называйте меня по- рагульски Олексієм. Ибо я Алєксєй
Підприємець 29-річний Дмитро Ященко із Запоріжжя їхав із Кривого Рога вранці 2 лютого. Каже, бачив аварію, у якій загинув Андрій Кузьменко. Той їхав білою “Тойотою”. — Мене обігнав білий джип, — розповідає. — Його наздогнала чорна “Хонда” й почала підрізати на повороті з боку обочини, ніби штовхаючи до середини дороги. Вдалині стояв молоковоз. Коли “Хонда” виштовхала джип, молоковоз виїхав назустріч. “Тойота” з ним зіштовхнулася. “Хонда” поїхала далі. А я зупинився. Ще багато машин стали й кинулися до місця аварії. Дівчата й жінки вищать, кричать. Нас їхало четверо мужиків, підійшли до водія джипа. А він так затиснений, що всі разом не могли двері відкрити. Водій був ще живий, ворушив лівою ногою. Голова в крові. Я притулив пальці до шиї, пульс відчувався. Хвилин за 20 він помер на наших очах. “Швидка”, ДАІ, еменесники приїхали хвилин за 40 чи годину з Кривого Рога. Хоча із Дніпропетровська їм хвилин 15–20. Машину стали розрізати. Побачили, що на підлозі біля водія була непритомна жінка (адміністратор гурту “Скрябін”. — “ГПУ”) Ольга Любченко. Її забрали. Водій молоковоза був на диво спокійний. Хоча в таких ситуаціях почуваєшся винним, біжиш витягувати, допомагати. А він — хоч би що. З ним їхала жінка, була в легкому шоці. Я сказав даїшникам, що був свідком аварії. Але мене не хотіли слухати, взяли телефон, і досі ніхто не дзвонить. Увечері друг, який був зі мною в машині, сказав, що то загинув Скрябін. Чоловік розмістив оголошення про аварію на своїй сторінці у “Фейсбуці”. Наступного дня її заблокували. Дмитрові телефонують незнайомці. Запрошують на зустріч, щоб поговорити про аварію. Розпитують, де живе. — Схоже, мною зайнялися, — каже Ященко. — І вся ця аварія мені здається запланованим убивством.
Познания в географии у этого предпринимателя нулевые...15-20 минут для скорой из Днепропетровска?Короче-БСК