Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
ПОРЕКОМЕДУЙТЕ тариф
з такими темпами,скоро нікуди...бо викину його нафіг - всі дурять...що за держава....Рекомендую "Тариф - лось, набери и збрось"..))
Если серьёзно то надо смотреть куда больше звонишь, из этого выбирать тарифный план, и оператор тут не главное.
що за держава....
ні я згідний піняли то підняли,але таке поняття як абонплата, майже вже у всіх тарифах Київстара,і воно мене наприклад дуже дратує.
+ вони ввели фішку ,якщо закінчуються гроші на рахунку то вони блокують зв"язок ,що входящий що ісходящий....
Друже, тебе Азаров вкусив?)
хоча трубили в антимонопольному ,що в 2013 році ціни не підійматимуться....
Лучший тарифный план-КОРПОРАТИВНЫЙ анлим)))))
Лучший тарифный план-КОРПОРАТИВНЫЙ анлим)))))
ні я згідний піняли то підняли,але таке поняття як абонплата, майже вже у всіх тарифах Київстара,і воно мене наприклад дуже дратує.
+ вони ввели фішку ,якщо закінчуються гроші на рахунку то вони блокують зв"язок ,що входящий що ісходящий....
У меня корпоративный номер,тарифный план "Бизнес-40 новый"
0гр.-за соединение.
По киевстару,Ди-Джус,Билайну-без ограничений.
На другие сети-50коп.мин.
На стационарные-1.20коп
СМС-50коп.
Абон.плата-1гр.43коп в день.
У мня МТС. 80 гривен на 80 дней и по 100 минут в день разговоров. Никогда не превышал лимит. Итого за 1 гривну в день 100 минут трындежа.
ну дык сегодня не звонишь, а завтра по ДиДжусу 2 часа с кемто будешь базарить бесплатно.. или час по Киевстару, или 10 звонков на ЮМС или межгород по 5 копеек.. и одним таким днём можно абонплату перекрыть месячную..от якраз і абонплата вбиває...є дні що я не дзвоню нікому....