Spiritix
Разборка
- Повідомлення
- 244
- Вік
- 37
- Город
- Винница
Доречі читав машину через ISTA Rheingold, так я там блоку вебасти не знайшов. Вона там має бути?
Да, есть.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Доречі читав машину через ISTA Rheingold, так я там блоку вебасти не знайшов. Вона там має бути?
подскажите,не работает правильно вебаста,при включении с монитора работает пару минут и выключается,ошибок в инпе нет. По параметрам видно что слишьком большая температура в котле(если не ошибаюсь) и она отключается,я так думаю. У белорусов читал что температура растет из-за неисправного дополнительного насоса который качает тосол. После активации вебасты дисом-завелась,накачала соляры и потом заглохла,много дыма,продулась,потом посмотрел в инпу-показала ошибку по насосу соляры. Завтра попробую на заведенном двигателе.
Друзья,кто что думает по этому поводу? Снимать и менять насос на вебасте?
Переглянути вкладення 582147
Переглянути вкладення 582149
Про мою проблему.
Вчора було трішки часу погрався з інпою, запускав примусово вебасту при робочому двигуні, грів машину, читав й витирав помилки по клімату.
По приїзду в гараж зчитав помилки, виявилось що помилки були тільки по додатковій помпі й сенсору тиску, по вебасті помилки НЕ було.
Заглушив машину, натиснув клавішу HEAT_ON й вебасто почала запускатись.
Зробив висновок що помилки сенсору тиску й додаткового насосу на запуск вебасти з МІД-а не впливають.
Сьогодні зранку знову зявилась помилка 50 - Additional heater - Open circuit, й котел не запустився.
Може в кого є ідеї? Чому тест з Інпи гарно проходить, а з МІД-а не запускається.
Мабуть, причина в поганому зв"язку (можливо, контакт???) клімата і WEBASTO, якщо помилка з"являэться по клімату, а котел робочий і без помилок.
в мене проблема наступна, коли відкриваєш двері (будь які) включається на 30 сек продувка і все. По помилкам тільки помпа яку на днях планую замінити. Чи можливо відремонтувати мою проблему і скільки буде коштувати приблизно
в мене проблема наступна, коли відкриваєш двері (будь які) включається на 30 сек продувка і все. По помилкам тільки помпа яку на днях планую замінити. Чи можливо відремонтувати мою проблему і скільки буде коштувати приблизно
Справа в тому що все спілкується по K-Bus лінії, якби був поганий контакт біля блоку клімата, то крім веьасто не працювало б ще багато чого. До вебасто K-Bus приходить, не думаю що таке можливо щоб з Інпи завжди є контакт а через 30 секунд при спробі запуску з MID-а контакт пропав.
По фото - температура в котле 10 градусов, тоесть WEBASTO не запустилась. Мне кажется, мозги, но лучше более детально продиагностировать.
Але все одно якісь "глюки" присутні, якщо клімат "свариться" на додатковий обігрівач, який в свою чергу робочий:search:
Тогда что вы имеете ввиду под "температурой в котле"?А по-моему не верно. 10 градусов это температура тосола.
Тогда что вы имеете ввиду под "температурой в котле"?
Температуру в камере сгорания. Все работает прекрасно,пока temperature glow plug не превысит допустимое значение 1700градусов, потом понижение мощности и отключение.Ошибок нет.
сегодня разобрал вьебасту,почистил камеру сгорания от шлака,проверил мозги,терморезистор,помпу,разобрал вентилятор и капнул масла на моторчик-теперь работает тише. Все оказалось в полном порядке.
При запуске температура свечи по прежнему зашкаливает-я так понимаю при поджоге,но потом падает примерно до 1200градусов,работает полный цикл,тепло в салоне,двигатель тоже теплый,температура ОЖ 74градуса.
Зробив як Ви говорили і виявилось, що помпа робоча проблема в платі є дві помилки одно по помпі, друга Verbrennungsluftgebläse-Вентилятор подачи воздуха в камеру сгорания. Плату зняв, можете дати телефон людини яка займається ремонтом плат. На перед вдячнийУ товариша на е53 так було. Відремонтував плату і все працює. Не поспішайте міняти помпу - спочатку перевірте чи вона дійсно не працює. Якщо працює - то плату в ремонт.