GeisT
Пользователь
- Повідомлення
- 321
- Вік
- 44
- Страна
- Украина
- Город
- Киев
Ладі, якщо і людське дай , то вони по людськи не зроблятьце як купита ладу, ніби всередині вже нічого москальського, але надпис тхне гімном

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Ладі, якщо і людське дай , то вони по людськи не зроблятьце як купита ладу, ніби всередині вже нічого москальського, але надпис тхне гімном
Не буду намагатися щось довести, я не рекламую бренд, лише висловив свою думку. Але "Восток" - це "восток", а не Vostok Europe.НЕ против механизма Seiko....
Но то что вы пропонуете, это полная дичь...
На сколько смогу, попробую по пунктам...
1 восток, это пиздец !
2 пару моделей открыл, ноль описания о стекле , просто ни слова, это за 400-500 баков, непонятного бренда ? С механизмом от Сейко, в механике, а в кварце от Мийота...
3 левое описание водонепроницаемости, в описании есть, на часах нет, сертификатов нет...
в общем, такое бы не носил, а купить, так это вообще заставить сложно )))
если нужны аргументы, ну и в первую очередь, если они у Вас есть, давайте конкретную модель)))
Если совсем правильно, то лучше обсудить конкретную модель....а обсуждать там нечего...
lunokhod2 і anchar K-162НЕ против механизма Seiko....
Но то что вы пропонуете, это полная дичь...
На сколько смогу, попробую по пунктам...
1 восток, это пиздец !
2 пару моделей открыл, ноль описания о стекле , просто ни слова, это за 400-500 баков, непонятного бренда ? С механизмом от Сейко, в механике, а в кварце от Мийота...
3 левое описание водонепроницаемости, в описании есть, на часах нет, сертификатов нет...
в общем, такое бы не носил, а купить, так это вообще заставить сложно )))
если нужны аргументы, ну и в первую очередь, если они у Вас есть, давайте конкретную модель)))
Если совсем правильно, то лучше обсудить конкретную модель....а обсуждать там нечего...
lunokhod2 і anchar K-162
Ось конкретні моделі які вказала людина, обговорюйте.
П.С. Взагалі не розуміюсь в годинниках, але я за монолог.
П.П.С. Я навіть так не розуміюсь в годинниках що ношу одночасно два.
улибака разом з GeisTlunokhod2 і anchar K-162
Ось конкретні моделі які вказала людина, обговорюйте.
П.С. Взагалі не розуміюсь в годинниках, але я за монолог.
П.П.С. Я навіть так не розуміюсь в годинниках що ношу одночасно два.
ДякуюНе буду намагатися щось довести, я не рекламую бренд, лише висловив свою думку. Але "Восток" - це "восток", а не Vostok Europe.
Скло посилене мінеральне 3,5мм.
Водонепроникність 300м на моделях підтверджується відповідним тестом, результати якого прилагаються до годинника, на моїх вони є.
Ну а все інше - кожному своєі значить 30 країн світу купують "дич"
. До речі на ютубі оглядів на різні моделі достатньо.
Та я Вас прошуДякую
трохи розумiюсь
Але як казав мiй препод, сама краща рiч та що моя, тому нема предмета сперечання
Вибачайте будь ласка, якщо вчора трохи уподобань вiд себе накинув
Я так і знав що якщо замість діалог написати монолог то ніхто не зверне увагу на те чому я ходжу з двома годинниками. Я радий що вас потішив тут. Гарного дня.монолог....це круто
не розумiюсь це крутiше
)))
Открою страшную тайну, но они на любых часах потрескаются, если каждый день носить))ремінець потріскався менше ніж за рік.
Діма! Дійсно, носив активно щодня. Під час миття рук не знімав годинники. Вочевидь від дії вологи, поту, сонця вони й потріскалися. З приводу бренду то скажу що дуже розчарувало що то Китаї((( Так хотілося щось дійсно якісне....Открою страшную тайну, но они на любых часах потрескаются, если каждый день носить))
Ле ман обычные кварцевые часы, не хуже и не лучше любых других подобных поделий.
Есть хозяйстве одни)
Ни разу в ремонте не были, каучуковый ремешок менял 1 раз.Діма! Дійсно, носив активно щодня. Під час миття рук не знімав годинники. Вочевидь від дії вологи, поту, сонця вони й потріскалися. З приводу бренду то скажу що дуже розчарувало що то Китаї((( Так хотілося щось дійсно якісне....
А яка в тебе модель Лємана?
а от це цікаво))) Я про два годинника. Обидва на одній руці, чи на різних? Це типу що б бачити два різних часових пояса? Я люди реагують коли мимоволі бачать такий аксесуар х2?Я так і знав що якщо замість діалог написати монолог то ніхто не зверне увагу на те чому я ходжу з двома годинниками. Я радий що вас потішив тут. Гарного дня.
Дякую за запитання.а от це цікаво))) Я про два годинника. Обидва на одній руці, чи на різних? Це типу що б бачити два різних часових пояса? Я люди реагують коли мимоволі бачать такий аксесуар х2?
Разные модели у разных производителей, даже не супер дорогие, могут быть не только из Китая и Тайвани.Ни разу в ремонте не были, каучуковый ремешок менял 1 раз.
Больше 10 лет им)
Кстати насчет Китая)
Дешевле 2 тыщ нет ни швейцарских часов, ни велосипедов.
Все делается минимум в Тайване-Гонконге.
так что Тиссот за 1-1.5 будет тоже оттуда))
Мої луноход2 першої генерації на швейцарському механізмі Soprod TM36.03 і функціонал там інший ніж у другої генерації ,де вже механізм від Seiko YM86, тому це не spidmaster2луноход2 - omega speedmaster2 )