Покупка E34 525tds

• Автор теми Автор теми unkorix
  • Дата створення Дата створення
У львівській:
Сидіння цілі в оригінальній шкірі. це жирний +. Бо жовта шкіра, у киїхвській явно не такої якості, на фото видно як вже почали протиратись нитки на швах. Може це ловля блох, але все ж....
карти, стеля, стойки, багажник перешиті натуральною шкірою і замшею( алькантарою) робилось з дорогих матеріалів та у якісного майстра.
є м бампера (перід+зад)
ексклюзивний рідкісний колір
Двигун з ваносом. 2.0 буде менше споживати ніж 2.5 без ваноса. Якщо обидвоє з ваносом, тоді так, різниці майже немає..... зато на трасі вже не грає ролі, є ванос чи ні, 2.5 буде у виграші.
Стосовно ціни, думаю треба домовлятись біля машини, а не по телефону. Віртуальні торги по великому рахунку до дупи....інша річ коли клієнт з бабками в руках біля капота.
До львівської були диски з полками RH
+оригінльний рік 1995, а не складанка.

По великому рахунку я б купував 540 з Миколаєва. Але то таке.....лірика...я нікого не хочу переконувати і схиляти до покупки тих чи інших машин. Комусь важливо диски і музика, комусь оригінал, комусь корч, комусь плавний і тихий хід на автоматі з кондюком....

Вдалих пошуків!

імхо, але жовтий рекаро салон з чорним деревом ...мяко кажучи, вигляд на любителя.....не гармонійно якось.

Стосовно ціни, думаю треба домовлятись біля машини, а не по телефону. Віртуальні торги по великому рахунку до дупи....інша річ коли клієнт з бабками в руках біля капота.

Кому до дупи, а кому економить час і гроші на розїдах. Тим більше, якщо продавцю нема чого приховувати, він без проблем може скласти ціну своїй машині і назвати її по телефону. Бо спочатку домовишся про одне по телефону, а потім приїзжаєш вживу дивитися і починається - там тече, там іржа, там зазори живуть своїм життям. І саме головне, на все в такого продавця готова знижка "біля капота". От тільки, якби я знав, що там буде такий хлам, я би взагалі не їхав дивитися ту машину. Знаєм, проходили вже...

від відвертості продавця залежить багато, бо направду їхати сотні км і побачити те що не відповідає опису - дуже злить.
теж мав такі випадки, їздив по 800км в один бік .....
з іншої сторони, наприклад до мене дзвонили і питали за скільки віддасте?
шо я маю казати людині, коли не впевнений що це клієнт, а скоріше за все "просто патріндєть"....
Хоча в більшості ті що дзвонили розпитували чи справді рідна фарба, не варилась, без корозії....адекватніші люди.

У львівській:
...Бо жовта шкіра, у киїхвській явно не такої якості, на фото видно як вже почали протиратись нитки на швах. Може це ловля блох, але все ж....
карти, стеля, стойки, багажник перешиті натуральною шкірою і замшею( алькантарою) робилось з дорогих матеріалів та у якісного майстра...
Знайшов старий бортовик цієї київської машинки: http://www.bmwclub.ua/threads/48326-Востановление-BMW-e34-M50B25-КИЕВ/page5?highlight=bemwist

Фоток, правда, не видно, але обєм робіт вражає. До речі шкіра там нормальної якості (Nappa).

Як успіхи в пошуках?

Дякую всім за увагу. Машинка куплена. Тема більше не актуальна.

Супер:dirol:. хвались тоді шо купив?
рік, двигун, комплектація....фото якісь))))

Фотки в студию!:biggrin:

На вид очень хорошая 36. Пусть радует!

пусть радует и не подводит!:girl_witch:

Е36 правильный выбор из того, что мы тут обсуждали, тем более 2,8. Но е34 со Львова не в счёт ;)

Вітаю з покупкою!
Будеш трохи пломбами цокотіти:biggrin:, зато динаміка хороша :dirol:
наскільки я зрозумів з теми, бюджет 6.5?

Всім, дякую. Машинка дійсно класна. Так, покупка встала в 6,5 куе.

Теперь в бортовике Краша идет обсуждение,зачем продал?)))
Пусть радует.
Будеш трохи пломбами цокотіти, зато динаміка хороша

С чего бы это?

бо жорстка машина...

бо жорстка машина...

Это серьезно? Я пересел с е39 на е36 компакт и не цокотит ничего у меня,при том что пол ходовой нужно менять.Конечно е39 мякче,хорошо глотает неровности по сравнению с е36 но называть е36 зубодробилкой это нехорошо.

Назад
Зверху