Evgeny
Разборка
- Повідомлення
- 3,386
- Вік
- 40
- Город
- Полтава
Отбой, еду пассажиром на Ауди.Если что у меня есть пока 2 места, туда обратно 260 км.
100 грн с человека.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Отбой, еду пассажиром на Ауди.Если что у меня есть пока 2 места, туда обратно 260 км.
100 грн с человека.
Привет Юра, это хорошо. Флагофф никаких не имеется в хозяйстве?Дароф Жека, я буду!!!!!!!
Хто буде?-Будуть всіk:На цих вихідних пропоную приєднатися до Всеукраінської Акції
" Не бухай в суботу-дай грошей на армію".
В кожного з нас, серед знайомих, друзів чи однокласників є люди (особисто в мене таких троє), які зараз знаходяться на війні на Донбасі. Не важливо, чи по роботі, за покликом душі чи через мобілізацію вони зараз боронять нашу землю і піддають своє життя небезпеці. Думаю їм буде приємно, що ми за них не забуваємо. В кожного з нас є їхні телефони та інші контакти. Банальне поповнення телефону чи кредитки може неаби як допомогти в тій ситуації. Ні для кого не секрет, що зараз наша армія на 50% тримається на волонтерах, благодійниках і просто небайдужих людях. Давайте і ми долучимся до цієї доброї справи.
Отже, наше завдання до суботи дізнатися контакти і реквізити своїх знайомих ГЕРОЇВ, що зараз воюють на сході. До вихідних, зекономити якусь копієчку, і на зустрічі дружно допомогти їм шляхом поповнення телефону. кредитки і т.д.
Місце зустрічі Екватор, субота 20:00.
Переглянути вкладення 468807
Да,а что?Есть кто живой???
Типо никто не собираеться на воскресенье???Погодка вроде норм намечается. Так, что встречаемся в воскресенье.
Такой вопрос, у кого есть мангал??? Нужен для шашеля на воскресенье:biggrin:.
Типо никто не собираеться на воскресенье???
Типо никто не собираеться на воскресенье???
Спасибо полтавской дружной компании любителей BMW за теплый прием, проезд колонной, фотосессию, обалденные шашлыки и изумительный лес.
Ждем в гости на алаверды.
Всё прошло на ура, фотге будут позже.
Жека, это был ты???Спасибо за гостеприимство и дружную теплую компанию!Отдельная благодарочка за вкусный шашлык и березы!