• В разделах «Гараж» и «Бортовые журналы» для того, чтобы отфильтровать темы по вашему индексу кузова, вы можете просто нажать на него в начале любой соответствующей темы.
    Ребята! Есть огромная просьба - если создаете тему с вопросом в "Гараже", не ленитесь отписаться, как именно решилась проблема, что сделали и т.д.
    Только тогда наш "Гараж" станет реальной базой знаний!!

[ E53 ] Пригнав х5 вже ремонтую..

Miruk

Пользователь
Joined
Jul 22, 2013
Messages
4
Город
Луцк
Всім привіт "звязався" так би мовити з Х5.. сам пригнав Е53 2006року 3.0д тільки почав їздити, але вже почав розуміти що обслужити за "дві копійки" неполучиться.. машина розбиралась збиралась при ввозі, після зборки вилізло пару нюансів як завжди, цікавить один нюанс впершу чергу-коли гнав з Німечинни все було ок, після зборки почалось биття лівого тормозного диска при гальмуванні, закралась думка чи зборщики не поміняли мені їх від іншої машини, на сервісі проточив-биття пропало, але сказали що самі дики не знімались з ступиць, тепер стало питання може мені цілу підвіску не мою прикрутили.. питання чи можна по вінкоду якось пробити які номери ричагів ставились конкретно на мій ікс з нов"я, розумію що це майже нереально, але вдуг ,може хоч є якась цифра що свідчить про шостий рік, бо на зборці шостого року був тільки мій, дуже хочеться докопатись до правди і наказати уродів.
 
На рычагах только оригинальный номер , подвеска долго лежала под открытым небом ,диски поржавели отсюда и биение .А где собирал (на каком сервисе) ?
 
Ніколи не чув щоб від незначного приржавіння починалось биття дисків.. тільки від перегріву та різкого остуження, я сам з Луцька навряд чи тобі щось скаже назва сервісу..
 
на деталях подвески есть дата изготовления, но если машина к примеру 02/2006 - то детали будут 2005 года все равно...
плюс при разборке в Польше все детали маркируют...
 
але вже почав розуміти що обслужити за "дві копійки" неполучиться
А що, були такi сподiвання щодо Х5???7

питання чи можна по вінкоду якось пробити які номери ричагів ставились конкретно на мій ікс з нов"я
утопiя
 
ухти як все знаєш, і про маркування і про дату мого ікса вгадав, може ми знайомі раз ти з луцька..
Поляки маркують на тормозних дисках, і після першого гальмування все зтирається, коли приїзжаєш за зібраною машиною то вже не відомо чи твоя там підвіска чи ні..
 
А що, були такi сподiвання щодо Х5???7
ні звичайно, просто для мене Х5 е53 звичайне авто, а виявляється це преміум бренд і пестец яка крута тачка і при приїзді на сервіс всі так тільки думають як "правильно" порахувати..
утопiя
а жаль..
 
виявляється це преміум бренд і пестец яка крута тачка

У нас не принято ругаться матом, неделя отдыха.
 
ні звичайно, просто для мене Х5 е53 звичайне авто, а виявляється це преміум бренд і пестец яка крута тачка і при приїзді на сервіс всі так тільки думають як "правильно" порахувати..
а жаль..
Только купил, а уже истерика...
 
Только купил, а уже истерика...
"Покупалось" для оформления предъявы сервису,а вот базы нет.Надо собрать авторитетные мнения форума и нарисовать базу.Ржавая шоха тонированная внуль с аццким ксиноном во всех дырах - тоже брендовое точило.:diablo:
 
Back
Top