• В разделах «Гараж» и «Бортовые журналы» для того, чтобы отфильтровать темы по вашему индексу кузова, вы можете просто нажать на него в начале любой соответствующей темы.
    Ребята! Есть огромная просьба - если создаете тему с вопросом в "Гараже", не ленитесь отписаться, как именно решилась проблема, что сделали и т.д.
    Только тогда наш "Гараж" станет реальной базой знаний!!

[ E39 ] Свап задньої підвіски від е39 touring в корча

У мене не вийде - 100%)) Для цього потрібно термообробка і тонкостінна холоднотягнута безшовна труба 30(35)ХГСА і купа танців із бубном щоб її зварити, а потім піддати термічній обробці)
Хоча я і без знаю чітерські методи приблизити непідресорені маси на стальних ричагах до величин оригінальної підвіски ;)
 
Я так понял вы все же любитель процесса а не результата.
Успехов. Надо будет подписаться на вашу волгу.
 
Так, я уже давно вагаюсь що мені більше подобається, сам процес чи результат)) Я думаю ці дві речі у мене ідуть пліч-о-пліч, в противному випадку я б довірив роботу комусь на стороні)
Успехов. Надо будет подписаться на вашу волгу.
Дякую ;)
 
Ну що ж, справа не стоїть на місці.
За цей час що минув було перечитано купа тем, передивився купу варіантів встановлення подібних речей і у результаті я у голові отримав консолідований результат що і як повинно виглядати для того щоб якомога точніше мати можливість виставити задню підвіску відносно шасі конкретно у моїй ситуації, та надійно закріпити це усе.

Після того як гарні люди заміряли для мене глибину стаканів на кузові е39 я доробив проект по "підрамнику", на котрий буде встановлюватись підвіска і який буде виконувати роль підсилюючого елементу для штатних лонжеронів.
Ось що вийшло -
rear_subframe_e39_isometric.jpg
rear_subframe_e39_bottom.jpg
rear_subframe_e39_front.jpg

Труба для "підрамника" куплена, після певних орг-моментів стану і реалізую проект уже у металі

Далі буде :dirol:

П.С. Є велика необхідність зробити розварки, можливо хтось знає людей котрі роблять правильні розварки, у котрих є налагоджений процес прокатки заготовки на вальцах і хто не варить потім це усе якимось електродом. Одним словом буде дуже вдячний за контакти людей які дійсно роблять речі, а не аби було. Самому не хочеться зв"язуватись із виготовленням розварок
 
Back
Top