Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Їдь, чоловіче, з Богом і не нервуй нікого тут...
Прихопи якихось гостинців нашим військовим.
Та так, не зважай... Більша частина форума заріклась купувати товари країни-агресора, вже не говорячи про те, щоб їхати до них у "гості"... Я колись в Криму "днював і ночував", але після анексії сказав собі, що наступного разу я буду тут, коли над адмінспорудами майорітиме жовто-блакитний. Довго прийдеться чекати, ну нічого-ми терплячі.Не зовсім розумію,кого я тут нервую та чим???![]()
И что ещё нужно помимо зеленой карты?
А ніхто не думав,що народи зіткнули лобами,і вони ні в чому не винні??
У вас ус отклеился...(с).народи зіткнули лобами
Зрозуміло,всі під впливом інформаційної війни...А ніхто не думав,що народи зіткнули лобами,і вони ні в чому не винні??А якщо я родом з Донбасу,мені теж туди не їздити??Чи я винен у тому що там сталося?Хоч я і не живу там вже років15 і не підтримую??Видаляйте тему!
Та так, не зважай... Більша частина форума заріклась купувати товари країни-агресора, вже не говорячи про те, щоб їхати до них у "гості"... Я колись в Криму "днював і ночував", але після анексії сказав собі, що наступного разу я буду тут, коли над адмінспорудами майорітиме жовто-блакитний. Довго прийдеться чекати, ну нічого-ми терплячі.
Чому ж хоч не Болгарія?!?
Зрозуміло,всі під впливом інформаційної війни...А ніхто не думав,що народи зіткнули лобами,і вони ні в чому не винні??А якщо я родом з Донбасу,мені теж туди не їздити??Чи я винен у тому що там сталося?Хоч я і не живу там вже років15 і не підтримую??Видаляйте тему!
Вопрос был в отношении тонировки,сам дерьмо...А где-то под Донецком гибнут пацаны..Всё для того что-б такое дерьмо как ты вякало про информационную войну и ездило отдыхать на оккупированные территории..
Сука..
На вопрос может кто-нибудь ответить??Или тут бычьё одно собралось??
Сам ты бык боишься ехать с тонировкой сними.