pavlja
Пользователь
- Повідомлення
- 1,100
- Вік
- 37
- Город
- Тернополь
огласите специальность!
менеджер міжнародного туризму
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
огласите специальность!
ну я ж не танцював)
ну и ВУЗы годам к 23-м уже заканчивают
менеджер міжнародного туризму
коли я поступав було МІНІСТЕРСВО КУЛЬТУРИ І ТУРИЗМУА к культуре это каким боком ? Задом что ли ? Потому и не танцуем ?
И всё-таки, чем докажешь? Мы все заинтригованы!
А че - вот - в Черновцах засняли ам.пирог, крик, и еще чтото - все в одном. Нада будет позырить.
http://24tv.ua/home/showSingleNews...._filmu_tini_nezabutih_predkiv&objectId=336004
Цю роботу подавав як курсову, проте її у виші не прийняли, попросивши вирізати еротику. А відео таке знімав, щоб показати красу українських жінок.
Я людям, вважаю, що показав щось нове, чого вони не бачили раніше, і що було для них закрито завісою неосталінізму. Я показав новий стиль української жінки - це українська повногруда красуня козацької доби. Я задоволений, що цей твір набув такої популярності.
Я людям, вважаю, що показав щось нове, чого вони не бачили раніше, і що було для них закрито завісою неосталінізму. Я показав новий стиль української жінки - це українська повногруда красуня козацької доби. Я задоволений, що цей твір набув такої популярності.
альтернативно одаренные...серед них, як і скрізь є, як кажуть, ...
и скотомогильникпри просмотре,в голове одни слова крутятся-свиноматка,свиноферма)