"Якась хрінь в торпеді"(вирізано з Бортовика)

• Автор теми Автор теми Nemo2115
  • Дата створення Дата створення
"Я вирішу це питання до того, як зайду у Білий дім": Трамп розкритикував обсяги допомоги США Україні

Трам кацапський пудель.
Він розтроще те що досі якось такось працює у світі цивілізації.

Ок, Трамп сказав - ленд-ліз, а не гроши, він це завжди говорив, пановство розуміє різницю, або ще треба в голови вбивати????

Трамп нічього нікому не винен. :)

Я втомився…, чекаємо на листопад.

Ну шо, ви ще за байдена?, цуко після дитячої лікарні - ми дамо ще 4 Пєтріот, блджат, це ті Пєтріот що вже були анонсовані раніше, грьобаний урод…., по другому нема слів…

Ви досі не розумієте, що ви «недорозумение» для «демов» в америці?, що ви стійкістю поламали цім «соціалістам» усі плани?, ну камон…!!!!(((

Чому у нас вступити до лав армії - це честь, а у вас ловлять і це нормально?, що не так ???????

Перемога буде тоді, коли ви ( також нас касається), забьємо хЕ на «міжнародні інстітуції», але це не зараз, ми чекаємо на містера в народі Трампа блджат…, довбні лобизають обаму-байдена…((((

Чому у нас вступити до лав армії - це честь, а у вас ловлять і це нормально?, що не так ???????

Трохи перебрав. Душа болить. Розумію. Буває.
Але я ні коли не узагальнюю і тобі пропоную не робити цього. Узагальнення це найперший фокус руцького міра.
Саме ця теза є основою пропаганди йобаної русьні.
ТЦК ловлять, українці біжуть, корупція на кожному кроку.
Так ловлять, так через Тису тонуть, так через шлях та за листом від ГУР Арестовичі та інша шлоєбєнь вєщаєт ізза кордону. І шо з того? Люди різні, різне роблять. Це нормально. Тим паче для молодої країни після 300років оккупації.

А поряд з отим всим уєбанством тисячі військових, волонтерів та простих громадян кожен день "вбивають" русьню. І шо?
Так шо прийми те що люди різні, різне роблять, а ще є ГОЛОВНЕ.

Ну шо, ви ще за байдена?, цуко після дитячої лікарні - ми дамо ще 4 Пєтріот, блджат, це ті Пєтріот що вже були анонсовані раніше, грьобаний урод…., по другому нема слів…

Громадяни США будуть вирішувати Байден чи ото померанчеве кацапське недоразумєніє, а може хто інший.

За +4ре Петріота я дякую. Нажаль вибору мало. Чи +0 чи +4 Петріота. Що краще? На мій погляд +4 краще, а чув шо не +4, а +5ть.
Було б круто Зірку Смерті та батальйон джедаїв, але то до Голівуду. А життя воно трохи інше. Нажаль.

Розкажи як ортодокси у вас воюють і вступають до лав війська
Доси в нас різні, є багато таких, що сами йдуть до війська, а трутнів зараз борють, тут -да, бревно в моєму оці(

Я досі не розумію, чого байден - це хорошо, а Трамп зло для України?…..((((
Коротке відео від американця, який допомагає вам, але в останній час тільки дерьмо у відповідь отримує, ну шо не так?(((
View: https://youtu.be/spIwjLPVv24?si=eVpdGN7VO2dY5s0c

Байден - ни хорошо, ни плохо. Спасибо что не хуже. А Трамп - язык как помело , что и настораживает. А действия в прошлую каденцию вроде правильные. По крайней мере для америки.

Ну фсьо. Буде Трамп. Недострелілі мальчіка.
Все прості рішення приводять до ще гірших наслідків.
нєдорозумєніє тюхаєт піплу прості рішення. Піпл хаває. Радіє. Завтра буде одразу класно. Такого не буває.
Українцям також обіцяли что хуже нє будєт.
Подивимось. Світ летить в п..ду.
І тільки маск зрозумів шо треба с..єбуватись на Марс. :)

На жаль, как по мені - Трампа кончать, демам вже нікуди відступати, він їх як мінімум посадить, тому на хєпі єнд не сподіваюсь((((

Байден - ни хорошо, ни плохо. Спасибо что не хуже. А Трамп - язык как помело , что и настораживает. А действия в прошлую каденцию вроде правильные. По крайней мере для америки.
«не по словам судите, а по делам их»(с), далі пропоную оглядется та пройтися по фактам, що зробили для України дєми, а що Трамп…, гугель підскаже.

На жаль - ви ще не зрозуміли, хто такі «левые», але вас вже почали «делать»…, хотів би помилятись…., але чуйка підказує - марно(

На жаль - ви ще не зрозуміли, хто такі «левые», але вас вже почали «делать»…, хотів би помилятись…., але чуйка підказує - марно(

Що українці повинні зрозуміти? Що Трамп краще ніж Байден? Чим? Чим Байден :)
Нам то по суті фіолентово.
Цивілізація в кризі. Криза на сьогодні очагує в Україні і в Ізраїлі. Ізраїль більш ніж підготовлений і суспільно розвинутий України. Та і у Ізраїля супротивник не такий як у України + у Ізраїля немає ядерної зброї, але при необхідності він її задіє.
Україну з ядероною збоєю наєбала цивілізація (хоча обманиватся ми були і самі раді).
Я б подивився на Ізраїль, коли б в кнесеті сиділо більше 30% про палестинських депутатів, основні ТВ канали під контролем кума хезболи чи хто там у Вас :)
А в Україні це була реальність. МінОборони кацап, СБУ кацап, кум Путіна контролював ЗМІ, командир Альфи Донецька зрадник, силовики Крима, Донецька, Луганська окрема історія. Це тільки один поверх.

Україна у 2019 собі обрала народного президента, встретімся гдє-то по сєрєдіне, надо просто перестать стрелять, я ні кому ні чєго нє должен, вєлікоє будівництво доріг, увідеть мір в глазах хуйла - простіє рєшєнія.
Хай американці ще собі такого ж оберуть. Сядемо в санчата і попіфздуєм у свєтлоє будущєє Фоллаута. :)

Якщо чесно, то людству треба знову піздарез на +/-60млн, шоб прийти до тями.
А то тягнуть кота за яйкі.
Так шо Байден, Трам :) Та яка в .... різниця :) Цікаво більше, які материки залишаться без змін ландшафту :)

Назад
Зверху