Як там весняні дороги? Порадьте маршрут Львів - Кропивницький

dart50

Пользователь
Joined
Oct 2, 2015
Messages
956
Город
Кривой Рог
поїздка в кінці тижня (маю надію сніги зійдуть вже), обираю між:

  1. Львів - Хмельницький - Умань - Кропивницький
  2. Львів - Київ - Умань - Кропивницький
  3. Львів - Київ - Обухів - Сміла - Кропивницький

Google настирливо рекомендує їхати через Смілу, каже що це не гірше, наж дороге через Хмельницький, а я там 100 років не їздив :scratch_one-s_head:
 
Last edited:
Не рекомендую ехать через Смелу. Без "мата" не проедите. А если рискнёте ехать ночью, то очень высока вероятность погнуть диск, порвать покрышку.
 
я би радив львів-київ-умань. по часу буде швидше, безпечніше. львів-тернопіль ніби-то підлатали. далі до умані піпець і узколійна дорога
 
Зима порадовала ) Минус 6 покрышек за сезон . Больше чем за все предыдущие 15 лет за рулём . Шишки размером с яйцо и боковые порезы .
Первое колесо прорубил в яме на подоле перед новым годом . Вызвал полицаев , потому как каско , сделали ещё виноватым что не увидел в 10 часов вечера залитую водой яму и отъехал от этого места метров 50 ))) Люди не понимают что колесо за секунду не пропускает и я не робот Вертер чтобы бить по тормозам в момент пробоя . Пока шли смотреть и мерить яму с полицией , ещё три машины в ту же яму влетело .
Назрел вопрос покупки шин с расширенной гарантией . Нашёл шипшину с гарантией уника на 2 года , проколесо даёт гарантию год на бридж и кумхо но там куча головняка с постоянными визитами на их шиномонтаж для проверок , и год гарантии дают в инфошине на мишку , контик , гудиер и унироял . В шипшине цены завышены процентов на 15 , инфошина берёт 7% за расширенную гарантию .
У кого-то есть опыт покупок шин с расширенной гарантией ? обещают менять шины на новые , если покрышка не подлежит ремонту . или ремонт за их счёт .
 
на шипшині не ремонтують бокові пошкодження, а відразу міняють на нову покришку. але це також не безкінечно, одна шина - одна заміна. так 100% привязка до їх шиномонтажу, інакше гарантія втрачається. і вона діє рік від дати продажу. це реальний досвід. мій товариш за два тижні порубав спочатку два колеса. поміняли без проблем, потім ще два, також поміняли і попередили, що більше гарантії нема.
 
transfer
На сайте пишут про два года гарантии ...срок расширенной гарантии "Уникум" составляет 2 года с даты покупки шин
В колл центре тоже сказали что два года .
Хотя даже если год и только раз меняют одно колесо , всё равно интересный вариант получается
Самое главное чтобы они не включали мороз в гарантийных случаях
 
може змінився термін, це було рік-два назад. але реально міняють, мороз не включають, не треба щось пояснювати. всі шини мають свій унікальний номер, і він прописаний в гарантії. якщо два роки, то це взагалі непогано. бо рік якось мало.
 
Підтверджу, що «Шипшина» дає 2-ох річний гарантійний термін. Правда, не знаю чи на всіх виробників... Місяць тому купував малому літній GoodYear, так видали бланк гарантії з вписаними даними авто і прізвищем власника, і попередили, що гарантія підбивається на їхньому шиномонтажі.
 
Львів - Київ - Обухів - Сміла - Кропивницький. Їхати не рекомендую, по Черкаській області дороги зовсім нема, від Корсуня зовсім непроїздна траса їхав 13 березня вирвало подушку заднього амортизатора(((
 
А тепер як там? Кажуть на західній багато заторів через ремонти?
 
Back
Top