варіант купити е34 м60б30

• Автор теми Автор теми bike777
  • Дата створення Дата створення

bike777

Пользователь
Повідомлення
355
Вік
39
Город
Львов
всім привіт. є варіант купити е34 з м60б30 на ручці,94рік,мотор переставили цього року з е38автомат,гбо рік назад нове 4пок,сцепа нова,так решта вроді все гуд,крім того що неякісно пофарбовані деякі деталі,стьокла всі рідні,лобовуха рідна. напряг звук під мотором,ніби вихлопні гази десь прориваються,хоча диму невидно,запаху і інших ознак нема. власник каже що там колектор типу в середині пробитий,як би двохслойний і один слой прогорів,шось таке йому казали на сервісі. може хто стикався,це реально? також руль важче ходить ніж у мене на 525 м50,чому,так має бути?розхід бензи по місту каже 14 без фанатизму,газу 16 при нормальній їзді по місту,по трасі менше. реально? за авто ніби дивились,соплів нема,заправлена,обслужена,у власника з 2009року.люка нема,піддонкратники чуть-чуть примяті. просять 7500 без торгу. ходова без заміток,салон хороший,перед,зад хелла-блек,шкіра,дерево,даймон-шварц.

надо брать

от би за 7000 відразу б забрав,7500 трошки забагато

от би за 7000 відразу б забрав,7500 трошки забагато

Они с тебя гонят, с ты в серьез делишься размышлением тут....(

На сто гонял? Мотор точно нормальный?
А фото ее есть ?

П.с. Как по мне, то 7,5 много с учетом тех недостатков, что ты указал.

http://auto.ria.com/auto_bmw_530_12181612.html
повно форумів для погонити,а вони все тут і тут)
от знайшов щойно її на авторіа. на сто не ганяв. їздив дивитись на неї по рекомендаціям спільного знайомого. мото міняли рік назад(рідний лежить в гаражі,здох 8 циліндр).брали знаю в кого,тоді він був на е38,на автоматі точно нормальний. зараз незнаю,не димить,працює рівно.їде чуть краще 2,5.

розумію,що дивне запитання,але хто що знає і думає про цю http://www.bmwclub.ua/threads/76732? можна в приват. bratik може приймати участь в обговоренні.

из этих двух выбрал бы 530...
но нужно опускать его до 7уе, больше 7уе не дал бы !

Может рассмотришь: http://www.bmwclub.ua/threads/91798-Продам-BMW-E34-525-Vanos-Touring - с виду вроде ничего, зачем искать машины на Риа (если в клубе есть неплохие авто)
Если так чтоб помоЩнее, то недавно продавалась 535 (M30) на ручке Ромы SpeedDriver"a (машинка вроде живая и интересная), если не найдешь ее по форуму, в личку напишу номер Романа,он выведет на нынешних хозяев...Я думаю Рома не против ;)

из этих двух выбрал бы 530...
но нужно опускать его до 7уе, больше 7уе не дал бы !
от я і також пропоную йому 7000,морозиться,каже що багато за останній рік вклав+гбо за 1000евриків

Может рассмотришь: http://www.bmwclub.ua/threads/91798-...-Vanos-Touring - с виду вроде ничего, зачем искать машины на Риа (если в клубе есть неплохие авто)
Если так чтоб помоЩнее, то недавно продавалась 535 (M30) на ручке Ромы SpeedDriver"a (машинка вроде живая и интересная), если не найдешь ее по форуму, в личку напишу номер Романа,он выведет на нынешних хозяев...Я думаю Рома не против
за турінг я вже колись спілкувався з продавцем,але довго думавши,все таки дійшов висновку що буда ззаду мені непотрібна. за 535 також була пропозиція,нехочу. взагалі схиляюсь до м50б25,але нічого толкового неможу знайти.одні зліпки,та й ще ціна висока. тільки недавно свою продав,невистачило терпіння доводити її до стану.

Есть в Одессе 525 , конец 90года с м50 по заводу.
Человек хочет 6800уе.
Нормальая машина , не корч.
Если интересно - в лс, дам ссылки

написав в приват

я звонил за эту 530 когда она без мотора стояла.там если не ошибаюсь в 8 котле давление 0,ну он мне так сказал.человек говорил что на этой машине толи деректора возили толи еще кого.он тогда ее за 6400 отдавал точно непомню.
ты ее на подйомнике подыми!!!
удачи в покупке

так,там 8 циліндр помер,через забитий квкг. деякий час продавали з умершим мотором,клієнта небуло,потім замовили мотор в миколи(найбільша і найстарша розборка по бмв у львові),потім даже хтось хотів купти без мотора,але мотор вже був замовлений. оголошення в неті подане на номер водія,він вже каже шефу і той передзвонює. на зустріч приїхало правда двоє людей і хто з них хто я так і не розібрався.на підйомнику обовязково потрібно підняти. а чому ви на цьому так наголосили,є якась інформація?

за турінг я вже колись спілкувався з продавцем,але довго думавши,все таки дійшов висновку що буда ззаду мені непотрібна. за 535 також була пропозиція,нехочу. взагалі схиляюсь до м50б25,але нічого толкового неможу знайти.одні зліпки,та й ще ціна висока. тільки недавно свою продав,невистачило терпіння доводити її до стану.

по поводу туринга - тут дело хозяйское...а вот насчет м30в35 - я считаю стоит поехать посмотреть, если машина та еще продается (ромына)...ты ж все равно v8 рассматриваешь, поєтому расход и содержание м30 не должен удивить

Назад
Зверху