• В разделах «Гараж» и «Бортовые журналы» для того, чтобы отфильтровать темы по вашему индексу кузова, вы можете просто нажать на него в начале любой соответствующей темы.
    Ребята! Есть огромная просьба - если создаете тему с вопросом в "Гараже", не ленитесь отписаться, как именно решилась проблема, что сделали и т.д.
    Только тогда наш "Гараж" станет реальной базой знаний!!

[ E53 ] е53 м54б30 звук мотора в районі радіатора

Roma_27

Пользователь
Joined
May 20, 2012
Messages
74
Город
Ивано-Франковск
Суть така, зняли вентилятор, зняли два ремня і в районі радіатора такий звук як недобрий підшипник. Найкраще чути коли присядеш біля радіатора. Немає різниці чи прогріта машина чи ні. І ще , в салоні його добре чути як погазувати. Але в салоні гул, і він відрізняється від того що біля радіатора. Може різні речі. На холостих в салоні нечути. Якщо по трасі спокійно їхати то нічого, але якщо плотніше топку давити то гул росте з оборотами. До ходової відношення ніякого(вона ідеальна). А взагалі мотор працює рівно , гарно без всяких трясок, підсосів, лязгань і т.п. на ваноси неподібно бо в їхньому районі тишина. На вулиці газуй негазуй нічого нечути , тільки біля радіатора і звук явно розбитого підшипника. Вот такий ребус. Буду вдячний за допомогу.
 
А насосика печки на корпусе радиатора внизу нет? Ибо без ремней навесное можно исключить... Хотя не ясно как он от оборотов зависит
 
Слушаете не из смотровой ямы? Возможно отраженный звук от поверхности а его локация на сочленении КПП и ДВС
 
Да ні , його тільки біля радіатора чути. Сьогодні зловив крильчатку (муфту) і на робочому двс рухав її в сторону радіатора і в сторону двс( туда- сюда) звук міняється. І це реально там проблема. Тільки нерозумію чому без ремнів також чути?
 
Так может вискомуфта наелась, если не уставшая.... То ее так просто не словишь и не покрутишь, на работающем двигателе.
 
Віскомуфта ніпричому. Вона ж знята разом з ремнями, а звук залишається. На сто мастера розводять руками.
 
То может механизм газоросприделения , цепь или успокоитель. А ну ка из маслозаливной горлавины идёт звук.
 
То может механизм газоросприделения , цепь или успокоитель. А ну ка из маслозаливной горлавины идёт звук.
. Ні там тихо. Ну я думаю цепь би тарахтіла. І коли обороти б збільшувались то напевно і її ще більше було б чути. Чи нетак? Блін запарився. Коли відкопаю що було, відпишусь.
 
Back
Top