запропонуйте е34,м50 або дизель.

• Автор теми Автор теми bike777
  • Дата створення Дата створення

bike777

Пользователь
Повідомлення
355
Вік
39
Город
Львов
вечір добрий! твердо вирішив,настав час купляти бмв. вибір зроблено давно-тільки е34. двигун м50,або дизеля. бюджет економ-грошима 6000уе. цікавить автомобіль з ідеальним мотором,кпп,електрикою,мостом.без серйозних дтп,комплектний,ходову можу підтягнути,кузов може потребувати косметики,підварки,але бажано щоб неварений і хоть трошки рідної фарби,нормальні зазори і чесні документи з можливістю зняття з обліку. знаходжусь в львівській області,розглядаю варіанти в радіусі 500км,але в дуже цікавих пропозиціях згідний зганяти дальше. буду вдячний за варті уваги пропозиції без приукрашань і брехні.

забув додати- не барига,авто шукаю для себе і купити хочу також без посередників

бюджет економ-грошима 6000уе. цікавить автомобіль з ідеальним мотором,кпп,електрикою,мостом.без серйозних дтп,комплектний,ходову можу підтягнути,кузов може потребувати косметики,підварки,але бажано щоб неварений і хоть трошки рідної фарби,нормальні зазори і чесні документи з можливістю зняття з обліку.
вот это ты и накалякал ....
Т.С. ты вериш в чудеса???
тут такого точно не найдеш ....
ну и покупать так как ты (сидеть ждать предложений) не совсем правильно ....
ЕСЛИ ЕСТЬ ЦЕЛЬ ТО СТРЕМИСЬ К НЕЙ, ДЕЛАЙ ВСЕ ВОЗМОЖНОЕ И НЕВОЗМОЖНОЕ ЧТО БЫ ДОБИТЬСЯ ПРАВИЛЬНОГО РЕЗУЛЬТАТА!!!
УДАЧИ!

Дизеля з таким бюджетом я б не радив брати.

вот это ты и накалякал ....
Т.С. ты вериш в чудеса???
тут такого точно не найдеш ....
ну и покупать так как ты (сидеть ждать предложений) не совсем правильно ....
ЕСЛИ ЕСТЬ ЦЕЛЬ ТО СТРЕМИСЬ К НЕЙ, ДЕЛАЙ ВСЕ ВОЗМОЖНОЕ И НЕВОЗМОЖНОЕ ЧТО БЫ ДОБИТЬСЯ ПРАВИЛЬНОГО РЕЗУЛЬТАТА!!!
УДАЧИ!
при всій повазі,но чесно кажучи я нічого незрозумів ,що ви мені намагались передати.ну і нерозумію що непонятного в моєму тексті. було б то ціллю,то вже б давно було. є бажання побавитись,є пару гривень на забавку,от і шукаю.шукаю не тільки тут,вже майже всі подібні пропозиції в нашому регіоні передивився.потрібне технічно хороше авто з проблемами по кузову(потрібна покраска,прогнили пороги,легке дтп).маю можливість зробити кузовний ремонт безплатно. все здається зрозуміло і авто таких дофіга(з проблемами по кузову) і недумаю що всім вигідно їх ремонтувати.

Дизеля з таким бюджетом я б не радив брати.
та є тут у нас 524,двигун хороший,але кузов після ремонту,а ремонт настільки неякісно зроблений,що потрібно переробляти.ну а тдс-ки за такі гроші навіть і незустрічав.

Останнє редагування:
сьогодні дивився 525,м50. пороги гнилі,піддонкратніків нема,під покраску крило,два кутика задніх крил корозія,ремонт переднього бампера,корозія водійської дверки знизу,мєлочі по салону,була бита зпереду,зроблена добре,от тільки фари з коректорами і пласмасовими щитками під заміну,дверна ручка одна на заміну,мятинки,царапинки,в ідеалі цілу передути,але нестрашно і так залишити до весни. двигун працює рівно,обороти набирає,не тупить,тягне чудово,сцеплення не буксує,куліса не сильно розбита,по електриці все працює крім коректора фар. життя побачила,але ремонтували акуратно,одтн зазор між водійською і задньою дверкою непонятно випирає на міліметра 3. решта зазорів легко поправимо.ходова перед реставрована,на зад куплені запчастини,але на даний час нічого не стукає,аморти тримають.ціна 3900,думаю непоганий варіант під відновлення. в разі чогось доки 3000 коштують.

сьогодні дивився 525,м50. пороги гнилі,піддонкратніків нема,під покраску крило,два кутика задніх крил корозія,ремонт переднього бампера,корозія водійської дверки знизу,мєлочі по салону,була бита зпереду,зроблена добре,от тільки фари з коректорами і пласмасовими щитками під заміну,дверна ручка одна на заміну,мятинки,царапинки,в ідеалі цілу передути,але нестрашно і так залишити до весни. двигун працює рівно,обороти набирає,не тупить,тягне чудово,сцеплення не буксує,куліса не сильно розбита,по електриці все працює крім коректора фар. життя побачила,але ремонтували акуратно,одтн зазор між водійською і задньою дверкою непонятно випирає на міліметра 3. решта зазорів легко поправимо.ходова перед реставрована,на зад куплені запчастини,але на даний час нічого не стукає,аморти тримають.ціна 3900,думаю непоганий варіант під відновлення. в разі чогось доки 3000 коштують.
Доки уже давно 3000$ не стоят

варіант №1 тдс,львів акпп,дивився,непоганий загалом,але паливна явно тупить і автомат для такого двигуна мені здається нерозумне поєднання і ще турінг,їде слабо,розхід майже як бензинова,тарахкотить і вібрує як трактор. дніпро і чернігів задалеко. варіант№3 цікавий,але скоріш за все базарний стан.варіант б/н нецікавить.

Останнє редагування:
цікаво чи важко буде знайти негнилі куски дна на розборках. особливо задні кутки що під сидушкою і яка ціна. пороги нові то непроблема купити і недорого відносно.

варіант №1 тдс,львів акпп,дивився,непоганий загалом,але паливна явно тупить і автомат для такого двигуна мені здається нерозумне поєднання і ще турінг,їде слабо,розхід майже як бензинова,тарахкотить і вібрує як трактор.
с нормальной топливной и двигателем ТДС туринг на АКПП едет лучше 520 седана на механике. расход по городу 10-11 литров.

я б не сказав,або просто тдс мертвий був. на омезі тдс весело тяне. сьогодні майже купив 525 м50. невстигли в мрев і до нотаріуса.

За такую суму нормальный е34 не найдешь))):biggrin:

Назад
Зверху