Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
мені треба ідеал
гоните вы батенька, требования у вас ну очень фантастические для такого бюджета .....до 7000уе.
там дальше почитайте,все розписано. ідеал за 7000 не шукаю,шукаю досить живу машину,яку є смисл,і взагалі реально привести до ідеального стану без донора.ідельний стан-рівні зазори,нема корозії,нема соплів,недоробок,всі деталі на місці,ну щось типу того в моєму розуміні.гоните вы батенька, требования у вас ну очень фантастические для такого бюджета .....
покажите фото (примерно из нета) как вы видите свою будущую машину..... мне просто интересно
дякую,але тільки м50б25,мені цього наразі достатньо
http://www.bmwclub.ua/threads/93454-...25i-1991г[QUOTE
досить непогано,люблю поєднання чорного верху салону і бєжевого низу. жаль що кондюка нема. подумаєм.ціну на віддачу можна в приват
знаю,що треба платити за ідеал,але де написано що я за 7000 шукаю ідеал,мені потрібна хороша машина з мінімумом недостатків по мелочам,в комплекті,може бути недочот по кузову,типу потрібна несрочна перекраска,підварка,або даже потрібен капремонт мотора,щось конкретно одне зробити,бо в мене все находу,все робоче,не гнила,але стільки мєлочів,що щоб довести до стану який мене задовільнить потрібно донор і куча часу.
могу предложить нашу семейную реликвию: е34 М50Б20 1990г.в. в одних руках с 1994 (легко проверяется) оригинальный пробег около 210 000 (любые проверки подтвердят) технически обслужена полностью, расход синтетики литр от замены до замены. за 7 отдал бы
подробности в лс или по телефону 0978589976, недочеты там-же.
хочеться з м50 і посвіжіше,після 91р.в.Сосед продает машину отца с мотором М30В30 Е34 кузов 88 год, пригнана в 2003 году в очень хорошем состоянии но и хотят 7500 уе, если интересно в личку
далеко блін. та і ціна далеко поза межами. бюджет 7500. якщо вас влаштує 7500 то маячте в приват. дякую за пропозиціюТри года назад покупал в вашем городе... звони поторгуемся Машина буря
все,тему можна видалити,взяв 530,94р.в. задоволений