кидала из Черновцов

foks

Пользователь
Joined
Jan 1, 2012
Messages
114
Город
Киев
всем привет хочу предостеречь всех одноклубников что на форуме появился или был кидала из Черновцов представляется геной вот его номер 0935093063 этот урод набрал меня якобы у него есть блок управления который я искал цена 2500 скинул фото блока как оказалось взятый с инета короче писать долго что и как мораль такова не попадайтесь на уродов и кидал вот реквизиты этой редиски IMG_0512.jpg
 

transfer

Пользователь
Joined
Jan 14, 2015
Messages
4,136
Age
47
Страна
Украина
Город
Дрогобыч
а хто сказав, що це людина з форуму? я так попав в минулому році на субару форумі, на 1400грн. оно як - без лоха и жизнь плоха)
є люди які моніторять профільні сайти, вони моуть навіть не регітись. ви створюєте оголошення і вказуєте свій номер телефону. в моєму випадку, дзвонить чел і пропонує потрібну мені терміново запчастину по солодкій ціні, називає конкретний нік, репутацію і таке інше, тільки передоплата. маю визнати, що людина технічно обізнана і в курсі що до чого. підозрюю, що є група людей, які мають конкретний напрямок по маркам. гроші я переказав відразу, далі привіт)) почав через форум виясняти, ну народ посміявся та і я з ними)))
забєйте, та приміть це за навчання)
 
Top