така проблема-машина погано тягне,точныше тупить при розгоні.їду на 5 передачі 100,газ в пол,рекція дуже тупа.діагностика показала лямбду,поставили нову,діагностика показала що працює нова лямбда добре,був підсос повітря-усунули. діагностика показує бідну суміш,памятаю 112%,хоча незнаю що воно означає.поміряли тиск в паливній системі-на холостому показує щось коло 4бара,коли дати газу-тиск падає десь до 3-3,5. діагност сказав спочатку поміняти фільтра і почистити сітку в баку,потім сказав що нічого то непоможе,краще відразу міняти бензонасос. також на холодну машина чим раз гірше заводиться,треба довго крутити. вроді би все понятно-бензонасос,але багато є людей що заявляють,що бензонасос може або працювати або ні,а не так як у мене. також незрозуміло чому зранку погано заводиться,якщо на холостому показує що тиск нормальний. в кого може була похоже ситуація відгукніться,хто має якісь поради,підказки буду радий вислухати. також хочу почути пораду на рах того,який бензонасос брати,б/у варто? новий який? оригінал ціна космос,бош пропонують за 1200,ще якісь китайські мейле,профіт.