на носі зима,а на умі кондиціонер) в пошуках додаткового насоса пічки і в пошуку можливості заставити йти тепле повітря з центральних воздуховодів пічки сіменс наткнувся на людину у мене в області,яка має на розборку е34тдс турінг з мені потрібним доп насосом і спілкуючись з ним він мені запропонував купити у нього весь комплект кліми,запропонована ціна дуже солодка,а на фоні проблем з моєю пічкою мені це стало дуже цікавим. хочу порадитись з знаючими в цьому питанні людьми.пічка сіменс,авто е34 м50 1991рв.хочу поставити кліму,автоматични
й двохзонний кондюк. що мені потрібно зняти з донора(весь перелік комплектуючих),скільки часу піде на установку цього в мою машину,скільки установка буде коштувати в сервісах,чи реально самому поставити(гайки крутити вмію,а от з електрикою слабо)?
й двохзонний кондюк. що мені потрібно зняти з донора(весь перелік комплектуючих),скільки часу піде на установку цього в мою машину,скільки установка буде коштувати в сервісах,чи реально самому поставити(гайки крутити вмію,а от з електрикою слабо)?