• В разделах «Гараж» и «Бортовые журналы» для того, чтобы отфильтровать темы по вашему индексу кузова, вы можете просто нажать на него в начале любой соответствующей темы.
    Ребята! Есть огромная просьба - если создаете тему с вопросом в "Гараже", не ленитесь отписаться, как именно решилась проблема, что сделали и т.д.
    Только тогда наш "Гараж" станет реальной базой знаний!!

підкажіть по установці кліми е34

• Автор теми Автор теми bike777
  • Дата створення Дата створення

bike777

Пользователь
Повідомлення
355
Вік
39
Город
Львов
на носі зима,а на умі кондиціонер) в пошуках додаткового насоса пічки і в пошуку можливості заставити йти тепле повітря з центральних воздуховодів пічки сіменс наткнувся на людину у мене в області,яка має на розборку е34тдс турінг з мені потрібним доп насосом і спілкуючись з ним він мені запропонував купити у нього весь комплект кліми,запропонована ціна дуже солодка,а на фоні проблем з моєю пічкою мені це стало дуже цікавим. хочу порадитись з знаючими в цьому питанні людьми.пічка сіменс,авто е34 м50 1991рв.хочу поставити кліму,автоматични
й двохзонний кондюк. що мені потрібно зняти з донора(весь перелік комплектуючих),скільки часу піде на установку цього в мою машину,скільки установка буде коштувати в сервісах,чи реально самому поставити(гайки крутити вмію,а от з електрикою слабо)?

я такое прошел этим летом. если проводка подкапотная есть под кондер, то там почти все просто - штекеры подключил и релюшки - и все должно заработать. если нет - то к электрику.
компрессор на дизеле другой - надо будет докупать. как и трубки идущие к компрессору м50 и от него к радиатору кондиционера. компрессор надо брать с плитой, на которой натяжной ролик. также нужен доп шкив с болтами, который устанавливается на основной шкив.

Назад
Зверху