Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
тут у всех проблема как приспустить)
Поставити проставки на стойки.Між подушкою і стаканом.Правда прийдеться кожну стойку розбирати і міняти болти на подушках.подскажите как приподнять е39,а то уже надоело брюхом все сугробы равнять да и машину то жалко, хороша то.....
Яка різниця між проставками?разве что намостить резинок под пружины, как не Жигулях :bayan:
А от є так називаємий пакет "погані дороги",чи якось так,так там вроді так ї зроблено.В мене даже дето валяється подушка одна з оригінальними довгими болтами.Так там вроді на 20мм проставки стоять.Навіть бачив вроді оригінальні продаються.А поставити хоча б на 10.Всяко веселіше буде.Лутше не надо, ходовка умрет очень быстро, пробовал...
Все правильно - "плохие дороги". Если мотор рядный, то вот номер перед/зад 31 33 1 091 595/33 52 1 091 860 , если мотор V8, то передние адаптеры отличаются 33 52 1 091 860А от є так називаємий пакет "погані дороги",чи якось так,так там вроді так ї зроблено.В мене даже дето валяється подушка одна з оригінальними довгими болтами.Так там вроді на 20мм проставки стоять.Навіть бачив вроді оригінальні продаються.А поставити хоча б на 10.Всяко веселіше буде.
А как влияет длина штока амортизатора на клиренс ?
Цей варіант для тих хто хоче резинки під пружини як в жигуля поставити.:biggrin:на перёд можно стойки от туринга поставить у них шток на 10мм
Я собі тоже точив.І в проставках зразу різьби нарізав і тими болтами що міняються на довші,пританув їх до подушок,бо оригінальні довші болти ви навряд чи найдете.А якщо зробити проставки з отворами без різьби,то тоді болти треба прихвати сваркою до подушки,а і накше будуть прокручуватись при затягуванні гайки.во во и я так хочу,только проставки закажу токарю уменя как раз завалялись опорные подушки перед. и зад. только вот какую толщину заказывать ?
Вот номер человека который делал мне на Е39 эти проставки 0993207056 Сергей. Тока оригинал алюминий, а у него стальные, но ставятся без разборки стоек и замены болтов.
Лутше не надо, ходовка умрет очень быстро, пробовал...
Бред писать не стоит. с какого ходовка умрёт ? Хоть один аргуМЕНТ.
Меняется угол наклона рычага,поэтому после установки проставок перезатянуть сайлентблоки и сделать развал-схождение.да ничего там не надо распускать. Проставки 20-25 мм приподнимают машину и ничего не меняется.