Всім привіт! Тільки зараз напоровся на цю тему, таке відчуття що я писав, точно така ж проблема була два місяці назад! Теж все перепробував і нічого не вияснив, у мене Е34 95року М50В20, спочатку коли купив машину десь через місяць зявилась та проблема, їздив десь місяць але в мене машина їздила тільки раза три в тиждень тобто стояла без заводки днів так два-три.Потім купив новий акум нашого виробництва, в магазині запевнили що купа людей купує і не скаржиться,проблема зчезла але не на довго зявилась через два тижні, стиль їзди не мінявся десь рік, потім почав їздити майже кожен день, акум здихав раз через раз, тобто два дні може бути все в нормі а потім два дні підряд здихає на ранок.
Махнув на це рукою і махався з підзарядкою на ранок, потім почав займатися розборкою і якось пригнав машину Е34 М30В35 дивлюсь а там стоїть свіжий акамулятор якийсь з європейських на 55А/h, зразу здивувася як така піндюлька може тягати 3.5літра, постояла у мене та машина десь днів три без зарядки і то постійно щось з машиною робили, то двері відкриті то електросидіннями побавлюсь, і через три дні завелась як молода!
З того всього взяв викинув своє барахло на 75а/год і поставив той маленький і за розрядку вже не памятаю два місяці і то в мене їзда через день по місту тривалість поїздки 10хвилин і то зима все включено, обдув майже на максимум підігрів попи та заднього скла і часто габарити і туманки, вот такий казус, незнаю чому так, в електриці не гуру, але висновок для себе зробив що 100 разів подумай перш ніж купувати щось відчизняне!